Независимо дали искаме да си го признаем или не, сутиените

...
Независимо дали искаме да си го признаем или не, сутиените
Коментари Харесай

Какво може да се случи, ако не перете сутиена си след всяко носене

Независимо дали желаеме да си го признаем или не, сутиените не получават толкоз постоянно “баня ”, колкото бельото. И нормално „ пробата с обоняние “ е този, който дефинира дали сутиенът влиза в пералнята, или да се закопчава назад. Но се оказва, че това може да сътвори проблеми.

Събрахме няколко точки, които акцентират за какво би трябвало да се отнасяме по-добре към сутиените си. Прочетете до края за бонус препоръки по какъв начин вярно да перете това долни дрехи.

Ако не перете сутиена си задоволително, това може да докара до процъфтяването на колонии гадни неща в него.

Мръсната истина е — бактериите и дрождите обичат влажни места, като зоната под гърдите ви.
Комбинацията от пот и масло от кожата също способства за растежа на тези микроби, които в последна сметка се натрупват във влакната на сутиена.

Натрупването на бактерии може да аргументи раздразнение на кожата.

Акнето не е запазена марка на лицето и мръсният сутиен може да аргументи пъпки и към региона на гърдите, изключително при тези, които имат сензитивна кожа.
Протриване на зърната може да се появи и когато има постоянно търкане сред нечистата тъкан и изпотената кожа.
Един специалист обаче изясни, че рисковете от приемане на сериозна зараза от непран сутиен са ниски, ако редовно миете кожата си и спазвате вярна хигиена.

Странната миризма от мръсни сутиени може да проникне през облеклата ви.

Точно като облеклата, в случай че сутиените не са в прането, това ще докара до неприятни миризми. И тази неприятна миризма може елементарно да проникне във връхните ви облекла.
За упорити миризми, които не се отстраняват при измиване, някои специалисти оферират да употребявате оцет, с цел да неутрализирате миризмата.
Температурата на пране също е важен фактор. Памучните и синтетичните сутиени могат да се перат с топла вода, до момента в който копринените и смесените би трябвало да се почистват при по-ниска температура.

Петната от пот и дезодорант могат да скапват тъканта на вашия сутиен.

Ако забележите жълти линии в профил на сутиена си, това най-вероятно е резултат от пот, смесена с масла, нечистотия и лосиони. Химията на тялото ви също може да има резултат върху обезцветяването, според от това вашата киселинност. Има няколко метода за унищожаване на тези белези, които включват потребление на средства за премахване на петна или нежно заличаване с четка за зъби.
По-тъмните сутиени също могат да стартират да развиват фини бели линии, което е минерална сол, която идва от нашата пот. Ако видите тези леки петна, явно е време да изперете бельото си.

Като общо предписание дамите би трябвало да перат сутиените си след 2-3 „ носения “.

Първо, би трябвало да дефинираме какво значи „ носене “. Според един дерматолог няколко часа с минимално изпотяване може да не се смятат за едно цялостно носене, само че няколко часа със мощно изпотяване могат елементарно да бъдат 2 до 3 износвания.
Друг специалист отбелязва, че какъв брой мазна е кожата ви и какъв брой постоянно се потите са значими фактори, които би трябвало да вземете поради при вземането на решение какъв брой постоянно да миете сутиена си.

Бонус: „ Грижата за сутиена “ е важна и ето няколко съвета.

Използвайте сутиените си поредно. Прекомерната приложимост на обичаният ви чифт може да унищожи формата му, а сутиените също би трябвало да почиват, с цел да могат чашките и презрамките да се провиснал. Закопчайте каишката преди пране или поставете сутиена в мрежеста чанта, с цел да не се заплита с други облекла.

Използвайте най-нежния цикъл на пералната машина, за да запазите еластичността на бельото си. Когато ги сушите, уверете се, че чашите са сложени в естествената им форма. Избягвайте да употребявате сушилнята за сутиените си, така като топлината и вибрациите могат да унищожат „ разтегливите “ им свойства.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР