Независимо дали имате желание за пътувания или сте в стремеж

...
Независимо дали имате желание за пътувания или сте в стремеж
Коментари Харесай

Ако сте една от тези 3 зодии, ще бъдете НАЙ-ЗАСЕГНАТИ от пълнолунието през юни

Независимо дали имате предпочитание за пътувания или сте в блян да разширите хоризонтите си, идващото пълнолуние е тук, с цел да задоволи желанието ви за завършения. Осветявайки небето на 14 юни, луната минава през философа Стрелец, вдъхновявайки колектива да огледа към огромните хрумвания, готвени през сезона на Близнаците, и да предприеме дейности за реализиране на цели. Когато става въпрос за зодиакалните знаци, най-засегнати от пълнолунието през юни 2022 година, тези промени идват с малко дискомфорт, с цел да им оказват помощ да се приближат към дефинирането на истината и задачата на душата си.

Тази лунация е обвързвана с разширение и проучване, което може да бъде интензивно пътешестване за някои. Прочетете, с цел да разберете дали сте един от определените няколко зодиакални знаци, най-засегнати от пълнолунието през юни 2022 година
Телец
Закопчайте се, Телци, тъй като пълнолунието може да е малко каменисто. То вкарва значими решения във връзка с вашите финанси. За да избегнете финансови злополуки добре е да преразгледате бюджета си и да извършите измененията, както сметнете за добре. Може да уреждате персонални задължения, да продавате огромни активи или да комбинирате финансите си с различен човек. По-рано този месец прекарахте известно време в обсъждане на идващия си ход и се научихте да се доверявате на интуицията си. Имайте поради тези уроци, до момента в който се ориентирате в тази сложна обстановка.
Рак
Въпреки че тази лунация може да е бърза за някои, ще откриете, че е отлично време да забавите темпото и да размислите върху персоналното си здраве, Раци. Намирате ли ежедневните си ритуали за монотонни? Енергията на Стрелец може да подправи нещата, като ви въодушеви да добавите нови или новаторски задания към рутината си. Очаквайте да сложите завършек на някои остарели глави във вашите другарства и минали обиди, до момента в който гледате напред към нови начала. Време е да погледнете пътя напред, с цел да можете да вземате значими решения през идната година.
Скорпион
Това пълнолуние разклаща възприятието ви за сигурност, Скорпион, тъй че може да се чувствате несигурни или тревожни за неща, които могат да застрашат вашата непоклатимост. Емоционално заредената сила на пълнолунието, комбинирана с нехайното отношение на Стрелец, може да удари сензитивно място, само че не сдържайте сълзите си. Тайните излизат нескрито и информацията може да бъде разкрита по време на това пълнолуние. Ако се чувствате изтощени или претрупани през това време, добре е да се пандизите в себе си и да поставите живота си в режим „ Не безпокойте “ за няколко дни, с цел да се освежите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР