Независимо дали хората знаят руски език или не, няма значение,

...
Независимо дали хората знаят руски език или не, няма значение,
Коментари Харесай

Филип Киркоров: Аз пея за любов

Независимо дали хората знаят съветски език или не, няма значение, тъй като аз пея за обич. Това сподели при кацането си на българска земя съветската звезда Филип Киркоров, която след няколко часа ще изнесе величествен концерт в Зала 1 на НДК, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Киркоров даде обещание шоу, каквото до момента не е правено у нас. За задачата идва с 10 ТИР-а техника, декори и костюми.

“Само аз променям 10 костюма по време на шоуто ”, разкри съветската звезда с български корен.

Той сподели, че шоуто му „ Цветът на настроението “ е част от тазгодишното му турне, което на 10 юни ще зарадва почитателите му в Пловдив, на 12 юни в Бургас, на 14 юни във Варна и на 17-ти в Русе.

„ Преди 12 часа свърши съветското грами при нас. Аз бях номиниран в пет категории, три от които завоювах – за най-хубава ария на годината – „ Цветът на настроението “, дует на годината и артист на годината “, похвали се Киркоров и сподели, че всяко идване в България е огромно събитие за него, тъй като усеща страната ни като собствен втори дом. Певецът сподели, че поради това е взел решението си точно тук да прави първо министър председателите на новите си части отвън Русия.

Световноизвестният реализатор изрече своето терзание от обстоятелството, че цензурата се завръща в Русия и част от песните му са били спирани от лъчение, само че съгласно него това има противоположен резултат, тъй като хората ги търсят в мрежата и по този метод те стават още по-популярни.

„ Удряй своите хора да не вървят напред, с цел да се опасяват непознатите. Така беше преди. Минаха съвсем 30 години от този момент и към момента има корумпирани хора, които са живи и се пробват да спъват творчеството. Дори една радостна ария като Ibiza беше подложена на критика, по-късно „ Цветът на настроението “, тъй като си мислеха, че дете пие шампанско, а това не беше по този начин. Свалиха песента от радиото “, сподели той и с оскърбление добави, че още веднъж се е върнало времето на цензурата. Изпълнителят напомни, че известността си в Русия дължи на песните на Тончо Русев, който към този момент не е измежду живите. Това стана и мотив да каже, че за първи път откогато прави концерти у нас не може да обещае, че довечера ще извърши ария на български. Киркоров посочи, че това решение ще вземе в последния миг и според от страстите, които го владеят на сцената. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР