Независимо дали ги предпочитате печени, пюрирани, или пържени, картофите са

...
Независимо дали ги предпочитате печени, пюрирани, или пържени, картофите са
Коментари Харесай

Защо трябва да държите нарязаните картофи във вода

Независимо дали ги предпочитате печени, пюрирани, или пържени, картофите са едни от най-обичаните зеленчуци. Те са вкусни като независимо ядене, само че също по този начин работят добре, когато се употребяват в супи, пюрета и пайове. Повечето предписания, в които се употребяват картофи, изискват обелването и нарязването им на кубчета - задача, която може да отнеме сред 5 и 20 минути, според от количеството им. Ако търсите образован метод да спестите време в кухнята пробвайте нашата обичана техника: Обелете и нарежете суровите картофи, след което ги съхранявайте в съд с вода в хладилника с цел да не станат кафяви.

 Бързо и вкусно: Картофени мъфини с пармезан Бързо и вкусно: Картофени мъфини с пармезан
Тази нискобюджетна рецепта е толкоз лесна, че можете да научите и мъжа си да я подготвя. Необходими артикули: 8 картофа 1 пакетче м...
Първо, това ще ви спести скъпо време, изключително в случай че чакате посетители. Можете да свършите тази работа от предходната вечер и когато стане време за готвене, просто да изплакнете още веднъж картофите и да преминете към деяние.
Какви обаче са изгодите? Всъщност, много огромни. Оставяйки картофите накиснати във вода най-малко за няколко часа, вие премахвате огромна част от нишестето. Това е превъзходен трик, в случай че страдате от диабет или пък се пробвате да отслабнете. Другото преимущество е, че без цялото голямо количество нишесте, картофите ще станат още по-хрупкави при печене или пържене.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР