Независимо дали е вечна или само за година, любовта със

...
Независимо дали е вечна или само за година, любовта със
Коментари Харесай

Има ли рецепта за трайна любов

Независимо дали е безконечна или единствено за година, любовта сигурно би трябвало да се възпитава и укрепва. С дребни жестове, само че всеки ден. Това би помогнало по-леко да преодолеете моментите на рецесия и да живеете в естетика. Ето какво би трябвало да вършиме, в случай че желаете да съхраните връзката си дълго и да живеете в действителност щастливи и обичащи се.

Говорете ясно

Яснотата в връзката, заявяването на вашите потребности, вашата позиция, вашите упования и това, което не одобрявате, е първата стъпка към разбирателството. Важно е да се научите ясно да задавате въпроси, ясно да отговаряте и ясно да казвате „ Не “, когато не сте съгласни.

Не се възприемайте като жертва

Не приемайте нищо персонално и не се чувствайте жертва на избора или настройките на колегата си. Ако той реши да се държи по избран метод,  ще има своите аргументи, с цел да прави това, и е по-добре да опитате да разберете претекстовете му, а не да се възприемате като жертва.

Бъдете съпричастни

За да бъдат ползотворни полемиките ви, е належащо да се идентифицирате с другия и да имате позитивна настройка. Така избягвате да обвинявате колегата, че е причина за личния ви дискомфорт. Вместо това е по-добре да кажете както изпитвате или не одобрявате в неговото държание. Но без кавги.

Създайте си свое пространство

Така ще се чувствате предпазени, а и ще откриете доста нови способи, с които да увеличите удоволствието от общуването си. В сериозен миг, това ще бъде вашият избавителен остров.

Не задълбавайте върху отрицателните мисли

Въздържайте се от всевъзможни неприятни догатки и забранете отрицателните мисли. Да тълкувате нещо, без да знаете отговора, поражда съмнение и токсичност в връзките. От което не печели никой.

Бъдете отворени за измененията

Понякога единствено „ възприятието за обич “ не е задоволително, с цел да подсигурява продължителността на връзката. Необходимо е да се подхващат дейности и промени, с цел да поддържате интереса един към различен жив. Бъдете подготвени за всевъзможни забавни трансформации, в случай че те са потребни за любовта ви.

Продължава на страницата на

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР