Независимият общински съветник в столицата Иван Алексиев е бил нападнат

...
Независимият общински съветник в столицата Иван Алексиев е бил нападнат
Коментари Харесай

Посегнаха физически на общински съветник в София: Единият вади спрей, почва да ме пръска в очите и започват удари

Независимият общински консултант в столицата Иван Алексиев е бил атакуван и обичай от две незнайни лица. Това описа той за " По света и у нас ". Нападението е станало през вчерашния ден, покрай дома му в квартал " Люлин ". Според Алексиев зад нападението стои партия " Възраждане ". Той стана общински консултант с помощта на " Възраждане ", само че по-късно напусна партията с претекст - непреодолими разлики с управлението.

Нападението станало по обяд. Иван Алексиев описа, че се прибирал вкъщи след съвещание на Столичния общински съвет. Пред прилежащия вход го заговорил другар, Алексиев спрял и по-късно видял двама маскирани мъже да вървят към него.

" Единият вади спрей, почва да ме пръска в очите и стартират удари, аз се пробвам да се махна, отново бях напръскан, отново удари. Дядото се развика, тука една жена се развика от първия етаж, викаше мъжа си - " Ще го убият момчето, излез! ", описа Алексиев пред Българска национална телевизия.

Излезли съседи и нападателите избягали. Единият бил с мотоциклетна маска, другият - с шапка с козирка. Алексиев е освидетелстван в болница със строшен нос, охлузвания и кръвоизливи по лицето. Според него нападението е дело на някогашните му съпартийци от " Възраждане ", тъй като станал самостоятелен общински консултант поради разлики с управлението.

" Защото в общи линини не се отхвърлих от общинския съвет. Отказах се от Народното събрание, естествено, имах някакви закани, които занапред в този момент ще ги входираме в районното и не мога да кажа повече. Просто не чаках, че това ще се случи ".

Деян Николов, ръководител на групата на " Възраждане " в Столичния общински съвет, написа във Фейсбук:

" Позицията на " Възраждане " по този въпрос е ясна и безапелационна. С източника на клеветите ще се забележим в съда. Поднасяме извиненията си на гласоподавателите ни, че човек с сходно държание е попаднал в листите ни за общински съветници ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР