Независимият народен представител, напуснал ПП/ДБ - Радостин Василев, ще сезира

...
Независимият народен представител, напуснал ПП/ДБ - Радостин Василев, ще сезира
Коментари Харесай

Радостин Василев се страхува от Лена Бориславова и Кирил Петков

Независимият депутат, напуснал ПП/ДБ - Радостин Василев, ще сезира в понеделник основния прокурор Борислав Сарафов поради отправени от Лена Бориславова закани за живота му.

Пред публицисти в коридорите на Народното събрание Василев още веднъж прочете текста от известието, изпратено му от Бориславова, по време на абсурда през вчерашния ден в пленарна зала и острите думи на Василев против Мирослав Иванов от " Промяната ", който е брачен партньор на Бориславова.

News.bg не разгласява тази част от " дебатите " през вчерашния ден в пленарна зала, защото още веднъж трябваше да напишем заглавие " Един спор, който news.bg не би желал да отразява ", както към този момент сме правили, както и да се извиняваме на читателите за изгубеното време.

" Тъкмо да си помисля, че не може да паднеш по-ниско и хоп - намираш нови дъна. Нищо, ще изчакам, ще си липсващ " , гласи текстът на известието, което Василев прочете през вчерашния ден от трибуната в пленарна зала, а през днешния ден още веднъж и на медиите.

" Когато разкрих, тогава беше формирано досъдебно произвеждане по отношение на някакви закани против мен, за които не бях известен. Единственото, което разбрах тогава и поради което ми беше назначена защита е, че е трябвало да изчезна преди конференцията. Във връзка с това, че до момента в който съм бил в " Промяната " знам, че Кирил Петков и Лена Бориславова бяха доста близки с Алексей Петров, по отношение на това, че юрист, с който Лена Бориславова работеше, се удави в герана си, по отношение на това, че, който съгласно СРС-тата, които чухме, е непосредствен с " Промяната ", по отношение на  на който е назначена защита, тъй като е заплашван от Кирил Петков, считам че Кирил Петков и Лена Бориславова поради безобразията, които разгадавам, са склонни да се опитат по някакъв метод в действителност да изчезна ", показа опасенията си Радостин Василев.
 Прокуратурата съобщи на съд Радостин Василев
Прокуратурата съобщи на съд Радостин Василев

Предстои насрочване на разпоредително заседание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР