Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши обвини Джо Байдън

...
Независимият кандидат за президент Робърт Ф. Кенеди-младши обвини Джо Байдън
Коментари Харесай

Кенеди критикува Байдън и Тръмп за пандемичните мерки в хода на Либертарианската конвенция

Независимият претендент за президент Робърт Ф. Кенеди-младши упрекна Джо Байдън и Доналд Тръмп в петък в потъпкване на персоналните свободи в отговор на пандемията, обхванала техните президентства.

Кенеди, който от дълго време твърди, че е жертва на държавна и медийна цензура на своите неортодоксални възгледи, сподели, че американците са изгубили религия в своите водачи и институции и той даде обещание да я възвърне.

„ Може би мозъчен червей е изял тази част от паметта ми, само че не си припомням нито една част от конституцията на Съединените щати, където има изключение за пандемии “, сподели Кенеди, като се базира на отчет на New York Times, че е бил диагностициран повече преди повече от десетилетие с паразит, който се настани в мозъка му.

„ Нито един от тях не поддържаше конституцията, когато тя в действителност имаше значение “, сподели той за сегашния и някогашния президент.

Кенеди приказва на конгреса на Либертарианската партия във Вашингтон, до момента в който се стреми да разшири своята база от поддръжка измежду ам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР