Независимият кандидат за кмет, Асен АнгеловТи гради дома си, а

...
Независимият кандидат за кмет, Асен АнгеловТи гради дома си, а
Коментари Харесай

Д-р Асен Ангелов: Принуден съм да се кандидатирам за кмет на София!

Независимият претендент за кмет, Асен Ангелов  Асен Ангелов " Ти гради дома си, а мен изпрати да работя! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и желая, уточни главните претекстове за влизането си в политиката в студиото на България ON AIR.

„ Кандидатирах се, тъй като имам дъщеричка на една година, която следващата година би трябвало да тръгне на градина. Семеен съм, научих се да не бъда лакомец. Загрижен съм и разбирам потребностите, които имат фамилиите. Когато човек е самичък е елементарно - поставя планинските обувки и се оправя, само че не можеш да сложиш на детската количка гуми за офроуд. Как да стигнем до по-сериозните тематики, като стопанска система, обществена политика, финанси, като не можем да решим всекидневните? “, разяснява той.

Проблемите, които са неглижирани, са толкоз доста - въздух, спорт, просвета, обществени действия, сигурност. Трябва да се стартира, като се покаже на софиянци, че техният живот е значим. Когато това схващане стане факт и за индивида, който ръководи града, тогава нещата ще се наредят, съобщи Ангелов.

Кандидатът за градоначалник застава твърдо настрана от политическата сцена: „ Аз не съм политик и моите гласоподаватели са софиянци. Не желая да поляризирам и да опълчвам софиянци против софиянци, почитам убежденията на всеки. Говорим за нашия град и, в случай че столичани желаят нещата да се трансформират, то това са моите гласоподаватели “, съобщи той.

„ Ако в общинския съвет има хора, които желаят да се вземат решение проблемите, те ще работят с мен добре. Като кмет ще съм подобен, какъвто съм и като човек - добре квалифициран, специалист в региона на фа, зад тила си имам доста свършена работа. Открит пред софиянци - ще приказвам за безусловно всички проблеми. Ще стартира от там, където съм най- мощен - финансите на София. Нямам да ръководя общината самичък. С мен е и цялата листа претенденти за общински съветници, които ще бъдат в общинския съвет.Те ще са моята опора “, безапелационен бе отговорът на въпроса, по какъв начин ще ръководи в изискванията на многопартиен локален парламент.

Асен Ангелов  Асен Ангелов " Ти гради дома си, а мен изпрати да работя! От прага на вратата ти нататък! Аз съм Асен и желая е претендент за кмет на София с бюлетина №11.

*Купуването и продаването на гласове е закононарушение

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР