Независимият кандидат е един истински представител на своите избиратели. Неговата

...
Независимият кандидат е един истински представител на своите избиратели. Неговата
Коментари Харесай

Незаконен закон спънал Марешки за парламента

Независимият претендент е един същински представител на своите гласоподаватели. Неговата дума е доста по-тежка, даже като един човек. Това разяснява Веселин Марешки по Народоосвободителна въстаническа армия, който макар своята партия ВОЛЯ, се кандидатира за влизане в Народното събрание като самостоятелен.

„ Не влязох в този парламент, тъй като законът, по който се избират народните представители, е противозаконен. Целта на това явяване беше да покажем неговата неправомерност. На идващите избори, в случай че депутатите създадат мажоритарните претенденти равнопоставени на партийните, мога да се обзаложа, че ще бъда първият определен мажоритарен депутат ”, счита той.

Марешки направи и собствен прочит на изборните резултати: „ Всички приказват, че гласоподавателите им били споделили да стартират да си приказват между тях. Напротив - гласоподавателите изрично им споделиха, че не ги харесват и че избират да си остане държавното управление на президента Румен Радев ”, е мнението му.

Според него ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би трябвало оптимално бързо да върнат празни мандатите за сформиране на кабинет. „ Президентът да връчи третия мандат на единствената групировка, която има растеж - „ Възраждане ”. Тогава ще получим две неща - или тези хора ще се окажат състоятелни и ще оправят страната, или най-малко ще лъсне тяхната неплатежоспособност и идващия път няма да са в Народното събрание ”, разяснява още Марешки.
ТЕМА преди 1 час 1721 преди 2 часа 2516 преди 20 часа 6130
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР