Независимата платформа на България Powers Summit обяви програмата си за

...
Независимата платформа на България Powers Summit обяви програмата си за
Коментари Харесай

Асен Василев, акад. Денков и още политически лидери на Powers Summit “Власт чувай 2023“

Независимата платформа на България Powers Summit разгласи програмата си за тазгодишното издание на форума, който ще се организира на 7 ноември в София Тех Парк

„ Власт чувай 2023 “ ще събере водачите на всички политически обединения и техните екипи, с цел да търсим решения в действително време по водещите тематики в разговор с бизнеса, гражданския бранш и науката “, изясняват уредниците, а акцентите през 2023 са върху опазване на здравето, енергетика, стабилно развиване, предприемачество, обучение и вложения - “Бранд България ”. Стратегически медиен сътрудник е Нова ТВ.

„ Българският давос “ ще стартира с “премиерска сесия ” с министър-председателя Акад. Николай Денков, a като част от формалното разкриване ще взе участие и министъра на финансите Асен Василев.

Във всеки от четирите модула на Форума са планувани по 4 сесии.

Първият модул в програмата е “здравеопазване ” , отдаден на едни от най-важните стратегически цели в направленията профилактика, ранно разкриване, прецизна диагностика. Друга значима тематика е и битката със затлъстяването.

В сесията “индустрията приказва ” измежду участниците са ръководителите и шефове на Българския Лекарски Съюз, Национално съдружие на общопрактикуващите лекари в България, Българска болнична асоциация, Асоциацията на иноваторите във фармацията " АрпФарм ", Българска лига по Хипертония, Българското научно сдружение по фармация и други.

В сесията “законодателната власт чува ” от страна на парламентарно-представните партии присъединяване в сесията с думите " чух ви " ще вземат проф. Костадин Ангелов (ГЕРБ), доктор Александър Симидчиев (Демократична България), доц доктор Джевдет Чакъров (ДПС) и водещите представители в региона на опазването на здравето на други парламентарни сили.

В “министерската сесия ” вземат участие министъра на опазването на здравето Проф. доктор Христо Хинков и Министъра на електронното ръководство Александър Йоловски.

Повече информация за останалите модули в програмата:

• енергетика

• стабилно развиване

• предприемачество, обучение и вложения - “Бранд България ”

можете да получите от уеб страницата на " Българския Давос ":

Powers Summit е самостоятелната платформа на България, посредством която промишлеността и бизнес водачите групово афишират пред властта най-важните цели за идващите 12 месеца, а властта, в лицето на водачите на парламентарно-представените партии и държавното управление слушат, чуват и поемат съответни политически задължения в посока тяхната реализация. Това става намерено и пред камерите и микрофоните на всички значими медии в страната и несъмнено пред водещите водачи от самата промишленост и представителните организации.

Powers Summit се съ-организира от Webit Foundation и Национална Дигитална Коалиция в партньорство с всички съществени представителни организации на промишлеността в България, работодателски организации, браншови камари, мозъчни тръстове и неправителствени организации. Powers Summit има медийната поддръжка на всички водещи медии в страната. Стратегически медиен сътрудник - Нова ТВ.

От уеб страницата на форума () можете да заявите своето присъединяване. Местата са лимитирани и единствено регистрирани участници могат да бъдат част от срещата на върха на 7 ноември в София Тех Парк.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР