Незавидното състояние на някои от болниците в испанската столица заради

...
Незавидното състояние на някои от болниците в испанската столица заради
Коментари Харесай

След пороен дъжд в Мадрид: Една от болниците в столицата се наводни

Незавидното положение на някои от лечебните заведения в испанската столица поради отлагани през годините поправки още веднъж попадна във фокуса на публичното внимание, откакто една от тях се наводни в следствие от изсипалия се в понеделник над Мадрид проливен дъжд.

Коридорите на болничното заведение " Рамон и Кахал " се трансфораха в самобитни реки, както се вижда от клипчета в обществените мрежи, а съгласно специалисти от здравната система до това нямаше да се стигне, в случай че страната беше реагирала съответно.

Не единствено в остарели, само че и в доста нови лечебни заведения има проблеми с покривната структура и към този момент е нормална панорама лечебните заведения да се наводнят след следващия по-силен дъжд в столицата, просто тъй като липсва всякаква поддръжка, разяснява секретарят по публично здраве в Мадрид Марисол Кастро.

Конкретно в болничното заведение " Рамон и Кахал " най-засегнати от проливните дъждове се оказаха незабавното поделение, аптеката, пералното помещение и кухнята.

El hospital Ramón y Cajal de Madrid se inunda por la lluvia y el nulo mantenimiento del Gobierno de Ayuso

Las áreas de Urgencias, Farmacia, Lencería y Cocina son las más afectadas
— Público (@publico_es)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР