Незаменяемите токени (NFT) са уникални части от дигиталните предмети, които

...
Незаменяемите токени (NFT) са уникални части от дигиталните предмети, които
Коментари Харесай

NFT на Тръмп все още са безполезни – Avorak NFT показва какво е полезността при това безплатно

Незаменяемите токени (NFT) са неповторими елементи от цифровите предмети, които са неповторими и не могат да бъдат притежанието си без единодушието на действителния притежател.

Phygital NFT могат да бъдат превърнати в цифрови колекционерски предмети и въпреки всичко да разрешат на обещано лице да изкарва прехраната си от тях. Ликът на Доналд Тръмп навлезе в блокчейн екосистемата с цифрови карти, които направиха голям капитал.

Експертите повдигнаха въпроси дали в действителност незаменяемите токени имат някакви функционалности. От друга страна, Avorak има различно средство за изтъкване на полезността спрямо сбирката на Тръмп.

Имат ли Trump NFT действителна функционалност?

На 15 декември 2022 година в Web3 общността се появи нов NFT план. Доналд Джей Тръмп разгласи, че неговите цифрови карти за търговия са пуснати на пазара в главната мрежа на Polygon. Дигиталните карти също се търгуват и подписват покупко-продажби на пазара OpenSea и се продават за $99.

От своя страна крипто запалянковци влязоха в обществените мрежи, с цел да попитат дали картите имат някаква функционалност.

Според екипа, който стои зад NFT плана, има над 45,000 карти, на които Тръмп държи в разнообразни предмети, в това число обличайки се като каубой.



Trump NFT дават опция на участниците да завоюват вечеря в Маями с него, да играят голф с дружно, да проведат диалог с някогашния президент на Съединени американски щати и доста други. Въпреки славата му, от този момент сбирката му се проваля, защото върху сбирките царят разногласия за нарушение на авторските права.

Обещаващи идни NFT планове

Незаменяемите токени станаха причина за увеличение на евентуалния напредък на криптосферата, която незаинтересованите лица се научиха да одобряват и да се причисляват към нея.

Индустрията бързо набра скорост и се следи появявата на от ден на ден планове. NFT eнтусиастите считат, че това са едни от най-хубавите пет идни незаменяеми токена в промишлеността:

  • Bitcolours.io
  • CrypToadz
  • CyberKongs
  • Habbo Avatars
  • Sneaky Vampires.

Могат ли обаче те да се сравнят с NFT функционалността на Avorak?

Avorak показва безвъзмездна помощна NFT стратегия

Avorak е иден план, който непрекъснато ще усилва полезността на незаменяемите токени към участниците. Платформата е показана от Антъни Елшер, Аманда Гисбрехт и Ри Бек Хьон, които имат евентуални тактики за поощряване на децентрализираните финанси.

CyberScope и Solid Proof също са одитирали плана посредством всеобхватни и подробни процеси.

Проектът интегрира механизми за машинно образование, изкуствен интелект и блокчейн екосистема. Отлична спирка за революционизиране на Web3 във връзка с понижаване на работата на потребителите в търговията с генерирането на изображения, а също и приключения  с креативно писане.

Проектът има лична валута, която ще се търгува под признака AVRK и ще зарежда транзакциите на екосистемата в цифровото пространство.

Полезността ще се усилва, защото ще има повече работа, основана на творението на Avorak.

Avorak е в стадий на тестване, с цел да се подсигурява чист развой на преобразяване на писанията в изображение въз основа на авансово построени описания. Вместо да се употребяват скрепери за изображения, които получават референтни изображения от интернет, работата с изкуствения разсъдък ще работи от името на ползвателя.

Проектът също по този начин има капацитета да смути NFT пазара с извънредни, единствени по рода си незаменяеми токени, създадени посредством функционалността на платформата “ ” (language-to-image).

Търговията също е усъвършенствана с “ “, която разрешава на участниците да се провиснал, до момента в който системата с изкуствен интелект прави работата. AI работи ръка за ръка с ML, с цел да извърши прелиминарен разбор и да даде знаци. Индикаторите ще предпазят търговеца от смяна на обсега на наклонността, намалявайки стресовите фактори в пазарната търговия.

 

Освен това изкуственият разсъдък на Avorak ще се занимава с креативно писане, като употребява модел за скрапинг (scraping) в интернет с авансово написан текст.

В съпоставяне с други чатботове с изкуствен интелект, които употребяват сходни подходи, като се изключи това, че имат авансово написан текст, това води до плагиатство. “ ” ще спекулира с ново измерение на креативното писане, защото ще съществуват редакция и детектори за плагиатство.

За повече информация по отношение на Avorak AI:

Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР