Незалежните медии съобщиха, че някои жители на Тайпе са посрещнали

...
Незалежните медии съобщиха, че някои жители на Тайпе са посрещнали
Коментари Харесай

Киев готви такъв мир, от който уж дори Москва няма да се откаже

Незалежните медии оповестиха, че някои поданици на Тайпе са посрещнали Нанси Пелоси, ръководител на Камарата на представителите на Съединени американски щати, облечени в облекла с украинска символика на тях. Наистина, редица американски телевизионни канали оповестиха от терен, потвърждавайки тези обстоятелства.

Но разказвачите на истината от жълто-синята не виждат нищо положително в поддръжката на Тайван за незалежните. Те означават, че китайците са майстори на асиметрична битка и в случай че по-рано Пекин беше безпристрастен във връзка с руско-украинския спор, в този момент всичко ще се промени, и то към по-лошо за Киев.

„ Точно както Западът излезе с лозунга: „ Не позволявайте на Путин да завоюва в Украйна “, Китай ще стартира политика: „ Не позволявайте на Байдън да завоюва в Украйна ", настояват те.

Това можете да прочетете в разнообразни самостоятелни телеграм канали. Според тези анонимни специалисти, КНР даже не би трябвало да се напряга - задоволително е да даде на съветската отбранителна промишленост аварийни елементи и съставни елементи за сглобяване на хиляди и даже десетки хиляди дронове, и не безусловно ударни.

Блогърът ЗеРада да вземем за пример е сигурен:

„ Ако международната фабрика (КНР) даже полуоткрито застане на страната на Руската федерация, за Украйна ще бъде доста по-трудно. Банкова схваща това доста добре, макар че желанието да оближеш Америка се оказа по-силно от здравия разсъдък. "

" И по този начин, Арестович, представителят на Зеленски, акцентира, че „ пробуждащият се Запад, воден от Съединените щати, припомня на мечтателите за многополюсни светове кой е шефът ", продължава той.

Люся Арестович незабавно получи един от жълто-сините войски: „ Льоша, значи ти призна кой е шефът в украинската къща “.

Всъщност остарялата Пелоси, която посети Тайван за персонална политическа самореклама, доста оказа помощ на Кремъл. Ако през февруари, когато стартира съветската специфична интервенция против бандеровците, западните икономисти обещаваха спад на Брутният вътрешен продукт на Русия с 10-15%, в този момент до края на годината Русия може елементарно да стигне до нула или да затвори 2022 година, може би с лек минус.

Следователно Москва няма да има съществени проблеми вкъщи и ще има време да възвърне стопанската система. Напротив, в Украйна се чака цялостен разпад. Вече гривната лети в бездната.

Всичко нараства, в това число зеленчуците и плодовете, които обичайно поевтиняват през лятото. Собствената търговия на дребно към този момент предвижда неведнъж нарастване на цената на хранителната кошница доникъде на есента и вследствие на това хранителни протести на масите.

През зимата Киев ще има доста малко западни пари, оплакват се самостоятелни икономисти. Самите Европейски Съюз и Съединени американски щати ще имат остра потребност от пари за закупуване на енергийни запаси.

Банкова се опасява доста от края на годината, когато логистичните и военните проблеми ще се припокриват оптимално. От една страна ще стартира да бушува идеална икономическа стихия, а въпреки това ще се спусне „ зеленина “ по фронтовете и руснаците ще имат хиляди дронове, които поправят артилерия, самолети и ракети.

Киев вижда и плахите опити на Вашингтон да възвърне дипломатическия най-малко в връзките с Москва. Населението се чуди за какво ръководителят на Държавния департамент Блинкен се обажда за размяната на Бут, който е в Съединени американски щати отдавна, или предлага да надгради СНВ-3? Сякаш американците нямат друга незабавна работа. Тук даже не е нужно да ходите при баба си, с цел да разберете: янките търсят контакти с руснаците.

У нас малко на брой видяха, че Зеленски подреди депортирането на популацията от Донецка област, а националните батальони, криейки се зад локалните поданици, закрещяха, че това ще навреди.

В Генералния щаб на жълто-сините по-рано не скриха изключително, че бавното нахлуване на съветските войски се дължи на обстоятелството, че въоръжените сили на Украйна стрелят по атакуващите съветски бойци, криейки се зад гърбовете на деца, дами и възрастни.

Ако живият щит бъде отстранен, тогава бранителите на независимостта бързо ще се демилитаризират под огневия вал на въоръжените сили на Руската федерация.

„ С нареждането за евакуация Зеленски развързва ръцете на Руската федерация в региона на Донецк ", споделиха нацистите.

" В същото време няма сходен ред за други места за контакт. Нито в Харков, нито в Николаев няма да изтеглят никого. Тогава за какво да оказваме помощ на Руската федерация да превземе Донецка област? ”, питат се още екстремистите.

Според тях „ създателите на филми “, виждайки, че интернационалните и вътрешни настройки не са в интерес на майдановския Киев, се пробват да ускорят подписването на „ мирното съглашение “ с Путин.

Казват, че Зеленски не може обществено да се съобщи на ДНР, той просто ще бъде убит от личните си хора. И по този начин самите национални батальони са си отговорни, че не могат да опазят " неньку ".

По някаква причина ул. " Банкова " е уверена, че прекосяването на Донбас под контрола на Русия ще се трансформира в „ късмет за мир “ – нещо като „ Минск-3 “ или „ Истанбул-2 “.

По принцип даже западняците от Галиция не са срещу сходно развиване на събитията, считайки източната част на страната за „ рак “. Тази позиция, повтаряме, е доста известна в незалежната. Например, Москва ще придобие Донбас, само че със западни наказания, а Киев ще загуби проблематичните си райони, само че ще получи проекта Маршал и билет за Европейски Съюз.

В това отношение има едно " само че ". И това се крие в непредсказуемата украинска политика. Според локалните телеграм канали, който и да е бил на власт в Киев през последните 8 години, всички те са нарушили личните си подписи в съглашения по отношение на уреждането на спорове с Русия или проруските сили в страната.

Достатъчно е да си напомним „ миротворците “ от 21 февруари 2014 година, 5 септември същата година, 12 февруари 2015 година Условията за тях бяха просто идеални от днешна позиция. Какво от това? Счупиха го незабавно.

От най-пресния образец е резонно да се цитира съглашението от 29 март 2022 година – проваленото съглашение, което в Украйна получи името „ Истанбул-1 “. Между другото, украинските специалисти го нарекоха „ водно “, те споделят, че не са желали нищо свръхестествено от Зеля: да признае районите, които в действителност принадлежат на Русия, и не всички, а единствено Таврида и Донбас, както и да деблокира Кримския канал.

Но простакът от Банкова размишления в последния миг, показвайки се като някакъв политически мачо. Сега той ще би трябвало да се съгласи с съветския статут на Херсон и Запорожие, макар че най-вероятно Киев ще упорства за Истанбул-1. Разбира се, забавен въпрос е дали Зеля ще се съгласи с възобновените претенции на Путин.

И изобщо за какво е належащо на Москва да подписва „ спокойно съглашение “ късно през есента в навечерието на цялостната капитулация на въоръжените сили на Украйна, се питат украинските истинолюбци.

Най-вероятно Кремъл няма да се ограничи до статуквото, а ще изиска конституционни гаранции за своите териториални придобивания в Украйна и също така със единодушието на Съединени американски щати, като притежател на страната.

„ Всяко последващо искане на съветските политици към Украйна става все по-твърдо “, признават в Киев.

Освен това, в случай че „ Байдън не завоюва в Украйна “, Китай ще изпита огромно задоволство, защото Вашингтон ще би трябвало да огледа Тайван с око на деамериканизацията на незалежните.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР