Незаконните строежи в “Овча купел” и “Възраждане” са запечатани от

...
Незаконните строежи в “Овча купел” и “Възраждане” са запечатани от
Коментари Харесай

Председателят на СОС: Запечатахме незаконните строежи в “Овча купел” и “Възраждане”

Незаконните градежи в “Овча купел” и “Възраждане” са запечатани от Столична община, написа във фейсбук ръководителят на СОС Георги Георгиев.



Екипи на Столична община запечатаха наложително и двата обекта, на които се извършваше строителство – във „ Възраждане “ и в „ Овча купел “.

Помните, че преди няколко седмици ме сезираха жители с недоволства за вероятно нелегално строителство. Разпоредих инспекция от основния проектант, която откри нарушавания. Затова подадох сигнал до прокуратурата, която е способена да се произнесе за законосъобразността на разрешението за градеж.

Междувременно строителите и на двата обекта отхвърлиха да спрат построяването на постройките и бавиха колкото може приемането на книжата, които им изискахме.
Сложихме завършек на това, като запечатахме входовете на обектите и оттук насетне всяко нарушаване ще е работа на Министерство на вътрешните работи. Вече изпратихме екипи за инспекция на място по отношение на получена информация за нарушавания на градежа в Овча Купел. Ще ви държим в течение за развиването и на двата проблема.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР