Незаконните постройки върху терасата на антикорупционния шеф Пламен Георгиев няма

...
Незаконните постройки върху терасата на антикорупционния шеф Пламен Георгиев няма
Коментари Харесай

СО отменила акта за събаряне на барбекюто върху терасата на шефа на КПКОНПИ

Незаконните постройки върху терасата на антикорупционния началник Пламен Георгиев няма да бъдат съборени. Актът за събарянето им е анулиран от Столичната община.

Строителният надзор на регион "Слатина " открил, че барбекюто върху покрива на Георгиев е нелегално, само че актът им е обезсилен, съобщи БТВ.

През април "Контрол по строителството " на столичния регион „ Слатина” откри, че има проблем с терасата с барбекю на Пламен Георгиев и издаде акт за срутване. "Строежът е осъществен без издадени строителни бумаги. Покривната му структура е построена над избраната с кота "било " по виза оптималната височина. " Пламен Георгиев апелира акта.

На 12 юни шефът на строителния надзор на огромната община Влади Калинов я обезсилва със своя заповед.

Скандалът с терасата върху покрива на жилището на шефа на антикорупционната комисия стартира с изказване на организацията "Антикорупционен фонд ", че Георгиев е пропуснал да заявява 186 квадратни метра от своя апартамент. Пламен Георгиев опроверга изказванието. Започна обаче инспекция за законността на навеса.

В разгара на абсурда Пламен Георгиев съобщи, че въпросът с терасата е офанзива против него от олигарси, които комисията проверява.

Премиерът Бойко Борисов предложи на Георгиев да излезе в отпуска, до момента в който се направи инспекции от Национална агенция за приходите и прокуратурата. Те към момента не са завършили.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР