Незаконен алкохол и стоки с лого на световни марки без

...
Незаконен алкохол и стоки с лого на световни марки без
Коментари Харесай

Незаконен алкохол и менте стоки спипаха в Пазарджик и областта

Незаконен алкохол и артикули с лого на международни марки без позволение от правопритежателя са конфискувани от чиновници на ОДМВР-Пазарджик.

Специализирана интервенция е извършена от чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ при ОДМВР-Пазарджик.

В сряда те подхванали претършуване на парцел, населяван от 78-годишен от Белов. Входа на процесуалон-слествените дейности е открита противозаконна апаратура за филтрация на алкохол, 4 480 литра суровина за подготвяне на алкохолен екстракт и близо 100 литра с ракия, разпределена в разнообразни пластмасови туби. Спрямо мъжа е формирано полицейско произвеждане.

Вчера чиновници от бранша направили инспекция и в магазин за продажба на чанти и аксесоари, стопанисван от 44-годишна от Благоевград.



От комерсиалния обект са конфискувани общо 81 продукта - чанти, колани, портфейли, носещи логото на известни марки без позволение от притежателите им. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР