Незадоволителна е оценката ми за изтеклата година. Не само заради

...
Незадоволителна е оценката ми за изтеклата година. Не само заради
Коментари Харесай

Красимир Янков: Ще бъда активен участник в новия ляв проект

" Незадоволителна е оценката ми за изтеклата година. Не единствено поради коронакризата, само че и поради политическия сезон. Няма от какво да сме удовлетворени. Излизането от групата на Българска социалистическа партия е поради разминавания. Българска социалистическа партия също не би трябвало да имат висока оценка за себе си тази година ".

Това сподели за " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR самостоятелният народен представител Красимир Янков.

По думите му има потребност от нови партии - и в ляво, и в дясно.

" Аз съм за това да има опция за избор. Нека мине Нова година и влезем в идната, която ще е по-добра. Ще бъда деен участник в новия политически план. Ще има план, който ще даде опция за другите визии от център до извънредно ляво да бъдат политически показани. Хората с такива визии имат потребност да бъдат показани ", уточни той.

Според него поради това, че живеят хората зле се провокирал и всеобщият темперамент на митингите.

" Не може да се оправи ръководството с натиска върху опазването на здравето. КСНС не се привиква при президента, само че няма човек, който да не усеща леталния излаз от тази обстановка с вируса ", добави Янков.

" В един нов план би трябвало да се включат хора с сила, млади, който желаят смяна. Ще дадем опция да се гласоподава за ясна стратегия с съответни цели. Как ще се обезпечи опция хората, които са карантинирани да гласоподават, в случай че вотът е на 28 март ", акцентира събеседникът.

Той е на мнение, че потребността от социално-икономически ограничения, въпреки и закъснели са нужни, с цел да получат хората поддръжка. Призова и да се огледа отговорно, тъй като те имат потребност от това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР