Незабравимо екранно изживяване предстои за зрителите с поредицата ексклузивни премиери

...
Незабравимо екранно изживяване предстои за зрителите с поредицата ексклузивни премиери
Коментари Харесай

Селекция от вълнуващи премиери всеки петък по KINO NOVA

Незабравимо екранно преживяване следва за феновете с поредицата извънредни министър председатели по KINO NOVA от 6 май. Всяка седмица ще предложи хитови кино заглавия, основани от едни от най-хубавите холивудски режисьори и сценаристи. Кейт Бланшет, Брадли Купър, Андрю Гарфийлд и Лиъм Нийсън са единствено част от звездните имена, които киноманите ще могат да видят всеки петък по KINO NOVA.

В първата лента – „ Предопределен “ – на 6 май от 21.00 ч. Итън Хоук влиза в облика на сътрудник деец, който пътешества във времето, с цел да предотврати бъдещи убийства. В последната си задача той би трябвало да спре нарушител, изплъзвал му се дълго време, с цел да осуети опустошителна офанзива и да избави хиляди човешки животи. Наелектризиращият научнофантастичен трилър е режисиран от братята Майкъл и Питър Спириг.
 Предопределен NOVA
Щуро екшън премеждие ще предложи идната премиера на 13 май. Филмът „ Гепи и бегай “ споделя за Чарли Бронсън (Дакс Шепърд) – положително момче със подозрително минало, което рискува всичко, когато излиза от Програмата за отбрана на очевидци, с цел да откара годеницата си (Кристен Бел) до Лос Анжелис. Тяхното пътешестване е както извънредно комплицирано, тъй като по петите им са федералните сътрудници (водени от Том Арнолд), по този начин и изключително рисково, тъй като някогашната гангстерска тайфа на Чарли (водена от Брадли Купър) също се включва в преследването.

На 20 май феновете ще могат да гледат премиерната лента „ Мълчание “ на забележителния режисьор и притежател на „ Оскар “ Мартин Скорсезе, който показва историята на двама португалски мисионери (в функциите Андрю Гарфийлд и Адам Драйвър) от XVII век. Двамата потеглят на рисково странствуване към Япония, с цел да проповядват католицизма на локалното население и да намерят изгубения си наставник – отец Криставао Ферейра (Лиъм Нийсън). Епичната лента е основана на романа със същото име на Шусаку Ендо от 1966 година

Режисьорът М. Найт Шаямалан събира сюжетните линии на две от най-популярните си истински ленти – „ Неуязвимият “ и „ На части “ , с цел да сътвори взривоопасния трилър „ Стъкления “ . След края на „ На части “, Дейвид Дън (Брус Уилис) потегля по петите на свръхчовешкото проявяване на Кръмб – Звяра (Джеймс Макавой), преминавайки през редица ескалиращи конфликти. Тайнственото наличие на Илайджа Прайс (Самюъл Л. Джаксън), прочут още с псевдонима господин Стъкления, диктува събитията и пази жизненоважни секрети. Премиерата на „ Стъкления “ киноманите ще могат да видят на 27 май от 21:00 ч.
 кино NOVA
Кои ще бъдат останалите премиерни филми, не пропускате да разберете всяка петъчна вечер в „ Премиерният петък “ по KINO NOVA. Началото на селекцията ще бъде обещано на 6 май в 21:00 ч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР