Незабравима е! Толкова позитивна и енергична жена не съм срещал

...
Незабравима е! Толкова позитивна и енергична жена не съм срещал
Коментари Харесай

16-годишният Кирил за Стоянка Мутафова, която му направи страхотен жест: Незабравима е! Толкова позитивна жена не бях виждал

Незабравима е! Толкова положителна и енергична жена не съм срещал в никакъв случай! Така разказа невероятната актриса Стоянка Мутафова 16-годишният Кирил Балдов от село Звъничево. В тази история се споделя за едно нормално момче, чиито хрумвания са прегърнати от най-голямата българска актриса на среща сред двамата в Пазарджик. И това дава на младежа вяра. Надежда, че в случай че си твърдоглав и насочен, няма невероятно неща. Надежда, че има хора с огромни сърца, които да ти оказват помощ по пътя към фантазиите.

16-годишният Кирил Балдов се свърза с редакцията на " Петел " с една простичка молба - да благодари още един път на огромната Стоянка Мутафова и за отделеното време, и за подаръка, който му е дала, определен особено за него.

Ето какво написа момчето:

" На 6 февруари т.г. се организира представянето на книгата на Стоянка Мутафова в гр. Пазарджик. Точно тогава тя искаше да ми подари подарък - таблет, и да се забележим, само че за жал не съумях да отида на срещата. Отложихме я за идващия ден - в хотел в Пазарджик, където тя бе отседнала. Много бях разчувствуван от срещата, тъй като с цел да се видиш с такава известна и сърцата жена не е по никакъв начин елементарно.

Когато най-сетне успяхме да се забележим, тя ме попита какъв желая да стана и много се зарадва на моите благотворителни акции и инициативи. Бях доста благополучен! За първи път срещнах 96-годишна жена, която да е толкоз щастлива, положителна и енергична. Този миг няма да го не помни. Мои другари и близки и съученици също откровено се зарадваха за това, което ми се случи. Беше незабравимо! 

Разбира се, би трябвало да споделя, че тази среща нямаше да е допустима без помощта на бизнесмена Благо Солов. 

Разбира се, веселя се и на подаръка. Той ще ми е от изгода и за учебно заведение, и за свободното време. Има толкоз доста забавни филми и книги, до които към този момент ще имам достъп просто по този начин - с едно кликване. "

Макар и единствено на 16 година Кирил Балдев неотдавна стана популярен с самодейностите си да оказва помощ и подарява книги на читалищни библиотеки в страната и най-много на изгорялата библиотека в село Мененкьово, община Белово.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР