Незабавна оставка на зам.-кмета по транспорт на София Илиян Павлов

...
Незабавна оставка на зам.-кмета по транспорт на София Илиян Павлов
Коментари Харесай

БСП искат оставката на зам.-кмета на София, ГЕРБ - и на кмета Терзиев

Незабавна оставка на зам.-кмета по превоз на София Илиян Павлов желаеха още веднъж от Българска социалистическа партия и ГЕРБ в столицата през днешния ден. А хората на Борисов в общината желаеха оставката и на кмета Васил Терзиев. Поводът за това е решението на Върховен административен съд, което разгласи, че смяната в придвижването на столичните булеварди " Витоша " и " Патриарх Евтимий " не е направена по законовата процедура.

" Очакваме тази оставка неотложно. Това е един от методите той да понесе отговорност за всичките безобразия, които сътвори дружно със " Спаси София " в центъра на столицата. Арогантното надменност и самонадеяността им костват на столичани над милион лв. ", означи Иван Таков от Българска социалистическа партия. " Управлението на София не е учебно заведение за въодушевени начинаещи момчета, които си вършат опити на гърба на близо два милиона души в града. Те са определени, с цел да работят по този начин, че да улесняват живота на жителите, а не да го затрудняват и попречват. "

От ГЕРБ акцентират, че ръководещите в Столична община към момента не са разкрили какъв брой тъкмо е коствала реорганизацията, която в този момент би трябвало да се върне в остарелия й тип.

" Очевидно от " Спаси София " имаха предпочитание да извъртят тематиката доста ловко, тъй че посоката да бъде угодна за тях ",коментира общинският консултант от ГЕРБ Димитър Вучев. " Съдът разпореди да се спре новата организация на придвижване по Патриарха. Големият въпрос, който се задава към този момент месец и половина, е за какво новата организация се случи " на мрачно ", означи той.

Вучев добави, че би трябвало прокуратурата да се сезира за противозаконните дейности на общината.

Прошко Прошков означи, че ГЕРБ позволяват, че Терзиев е бил измамен от своя заместител. Но въпреки всичко поискали среща с кмета.

" Реакцията е никаква и по тази причина желаеме неговата оставка, както и на заместника му, тъй като няма дейности от началото на мандата. Само слушаме за правила, за велики постулати, за бистрота и правда, само че имаме едно деяние и то беше нелегално. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР