Нейното разполагане е една от дейностите, благодарение на които площад

...
Нейното разполагане е една от дейностите, благодарение на които площад
Коментари Харесай

Видин вече има своята първа соларна пейка

Нейното разполагане е една от дейностите, с помощта на които площад „ Ташкюприя “ промени своя образ. Заместник-кметът на Общината по устройство на територията и развиване на инфраструктурата Светослав Скорчев беше посетител на събитието, на което бяха показани осъществените ограничения за облагородяване на тази част на Видин. Заместник-кметът поздрави дамите от инициативната група съдебномедицинска експертиза.бг – Светлана Кръстева, Мариана Панова, Ели Цветанова, Бориска Бункина и Габриела Кирилова – за концепцията за разполагане на слънчева скамейка и положените старания за нейното осъществяване. „ Радостен съм, че Община Видин също има принос за оформянето на това прелестно пространство, на което сме се събрали. Благодарение на напъните на строителната група при Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ и на дейните жители на Видин в нашия град се сътвори още едно обичано място за отдих на видинчани “, показа Скорчев. И увери, че Общината и отсега нататък ще поддържа всички сходни потребни начинания на жителите.


 Представиха идея за развиването на Видин до 2040 година Представиха идея за развиването на Видин до 2040 година
Във Видин бе показаха „ Отворена идея за развиването на Видин – Свободна икономическа зона за интервала 2021 – 20...

Извършените действия показа Ели Цветанова. „ Инициативната група се сътвори през февруари 2020 година. Тогава породи концепцията да създадем новаторски, хубав и потребен обект във Видин, какъвто абсолютно е слънчевата скамейка. Идеята претърпя развиване и докара до облагородяване на площад „ Ташкюприя “, описа тя. Ели Цветанова посочи, че спомагателните действия, осъществени в региона, включват възобновяване на гълъба, който е част от скулптурата на майка с дете; слагане на възпоменателна табелка с името на авторката на творбата – Златка Асенова; озеленяване на региона и други

На тържеството от инициативната група изрекоха благодарност към всички, подкрепили тяхната акция. Сред наградените с благодарствени грамоти са кметът на Видин доктор Цветан Ценков, заместник-кметът Светослав Скорчев, основният проектант на Общината Десислава Евгениева, както и проектант Ангел Недялков. Грамоти получиха и хората, взели участие в осъществяването на концепцията – създателят на плана за слънчева скамейка проектант Митко Славчев, техническият реализатор на плана Бисер Борисов, скулпторът Светлин Николаев, художничката Теодора Обретенова и Милен Сокачев, който е съдействал за озеленяването.

Музикален привет към присъстващите насочиха деца от фолклорна групировка „ Северняци “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР