Нейно Величество – Роклята! Може би най-женствената и изящна дреха,

...
Нейно Величество – Роклята! Може би най-женствената и изящна дреха,
Коментари Харесай

Избери перфектната рокля спрямо фигурата си

Нейно Величество – Роклята! Може би най-женствената и изящна дреха, която акцентира фигурата ни. Но знаете ли, че според от това какви форми имате, би трябвало да изберете и подобаваща кройка рокля, която да прикрива възможни недостатъци и да покаже най-хубавото, с което разполагате. А каква е вашата форма и по какъв начин да изберете рокля по отношение на нея? Ето главните насоки, които би трябвало да следвате:

I'm loving this Alexandra dress from our fall collection. I'm loving even more that we now carry extended sizes. We've always offered sizes from 0-20 and many styles in petite and tall. Now we've added sizes ranging from size 24 and 3X. ❤️ #evamendesnyc

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on Sep 13, 2017 at 12:57pm PDT

Фигура „ Круша “

Ако сте с фигурата на Ким Кардашиян, Ева Мендес, Дженифър Лав-Хюит и Катрин Хийгъл, вие сте с форма Круша.

Тя се характеризира с по-дълъг торс и по-къси крачета, тесни плещи и необятен ханш.

Happy International Cat Day!! I just happen to be working with a bunch of my feline friends this afternoon and thought this pic was pretty appropriate for the days celebrations! #internationalcatday #badlandsranch (Photo: @cheyenneellis )

A post shared by Katherine Heigl (@katherineheigl) on Aug 8, 2017 at 1:55pm PDT

Най-доброто във вашата фигура са раменете и талията ви.

Ето за какво е най-добре да ги наблегнете като се спрете на рокля с голи плещи и доста мощно изразена талия. За да прикриете по-широкия ханш, спрете се на рокля с А-форма, която да е свободна в региона на дупето и да не го акцентира в допълнение. Освен това, с цел да издължите оптимално краката, че да бъдат в баланс с торса ви, спрете се на дълга до земята рокля и не пропускайте високите токчета.

#demimoore #demi #love #beautiful

A post shared by Demi Moore
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР