Нейният ефект е много силен. Резултатите са изненадващи. След като

...
Нейният ефект е много силен. Резултатите са изненадващи. След като
Коментари Харесай

Молитва, която може да промени живота: След като прочетете, ще почувствате силата й на мига

Нейният резултат е доста мощен. Резултатите са изненадващи. След като прочетете тази молитва, ще почувствате същински чудеса в живота си – прелестни събития, които даже не можете да си визиите.
Може да ви се отнасят към по-далечни родственици, които желаят да дарят част от парцела, може да сте поканени да започнете нова работа с извънредно висока заплата или просто някой да реши да направи подарък, който ще промени живота ви.
Молитва се изисква да се чете заран и вечер за интервал от един месец (въпреки че резултатите от време на време идват по-рано). Използвах я 3 пъти в живота си (и три пъти имах невероятни резултати). Последният път, когато бях доста обезверена, ми се случи нещо, което промени посоката на живота ми към по-добро. На мен ми се случваха същински чудеса, при които елементарен човек, живеещ в чист живот, е мъчно да повярва.

„ Подаръците от Бога – са моите дарове. Аз ги употребявам във всеки миг от деня. При мен те са в Божествена естетика, мир и обилие. Божията обич идва от мен и благославя всички, които са към мен. Божествената обич ме лекува в този момент. Не се опасявам от зло, тъй като Бог е с мен. Винаги съм била заобиколена от свещената аура на Божествената обич и мощ. Аз декларирам, усещам, знам и имам вяра уверено и положително, че силата на Божествената обич и зоркост е ориентирана, изцелителна и се грижи за всички в моето семейство и за тези, които обичам.
Аз им прощавам и откровено се надявам на Божествена обич, мир и добрина за всички хора, без значение къде са. В центъра на сърцето ми е мирът, това е мир от Бога. В това безмълвие чувствам неговата мощ, посока и обич, както и неговото свято наличие.

Аз ръководя всичките си пътеки по възвишен метод. Аз съм чисто олицетворение на Божията обич, истина и хубост. Чувствам потока на реката му в мен. Знам, че всичките ми проблеми са в съзнанието ми. Пътищата на Бога – са моите пътища. Думите, които приказвам, идват, където ги адресирам. Радвам се и показвам моята признателност, знаейки, че ще получа отговор на молитвата. И това е по този начин.
Прочетете го откровено, почувствайте тази молитва. И сигурно ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Тя е подобаваща за всеки и ще ви помогне да подобрите живота си.
Тази молитва е от книгата „ Магическата мощ на разсъдъка “ на Джоузеф Мърфи
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР