Нейните ученици от 12 В клас направиха уникална изненада, за

...
Нейните ученици от 12 В клас направиха уникална изненада, за
Коментари Харесай

Инцидент с кола уплаши до смърт айтоска учителка, а всъщност се оказа...

Нейните възпитаници от 12 " В " клас направиха неповторима изненада, с цел да я поканят на бала

Инцидент с автомобил изкара изключително от час учителката по химия Даниела Николова от СУ " Никола Вапцаров " в Айтос. Уплашена до гибел, тя потегли към мястото на злополуката, само че там това, което видя, я остави без думи. Всъщност не става въпрос за никакъв случай, а истинска покана за бал. Нейните възпитаници от 12 " В " клас са решили да я изненадат по ексцентричен метод, а нейният отговор към тях е още по-впечатляващ. 

За вълнуващия миг споделя абитуриентката Никол Орлова.

" След дълга организация бяхме наредили коли на паркинга пред учебното заведение и окачихме надпис, който гласи " Ще дойдете ли с нас на бала? " И защото прелестна ни класна е учител по химия, с цел да е най-оригинална поканата ни, и с цел да се разграничава от всички други, написахме я с буквите от периодическата таблица. Опънахме червен килим, който я водеше до масата, на която да даде своя отговор - като направи химичен опит
Не беше елементарно да изведем госпожа Николова от учебното заведение по време на часовете. Съдействаха ни доста наши преподаватели и шефовете, за което сме им безпределно признателни ", споделя момичето. 

Тя изяснява в детайли и за по този начин наречения случай с автомобил. 

" Класната ни имаше час, по време на който й съобщили, че има случай с автомобил. Естествено, доста обезпокоена, потегли към „ случая “. Но като видя всичко - момчетата подредени с червени рози, аления килим, балоните и несъмнено - всички нас, усмихна се, и ни елементарни шегата ", споделя Никол. 

Учениците са извънредно щастливи, че са съумели да провеждат целия проект по мед и масло и са зарадвали класния си началник. Със сигурност поканата е една от най-запомнящите се освен в Айтос, само че в Бургаска област.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР