Нейните снимки имат за цел да преосмислят фестивала в положителна

...
Нейните снимки имат за цел да преосмислят фестивала в положителна
Коментари Харесай

Фотографът представя карнавала в Нотинг Хил като „празник“ в невиждани досега изображения

Нейните фотоси имат за цел да премислят фестивала в позитивна светлина.

Г-жа Блейк, която е експерт в документален филм и портрет photography сподели: „ Надявам се, че моята снимка предизвиква хората да видят [карнавала] по друг метод и бих желал да мисля, че множеството хора го виждат като празник. “

Тя има вяра, че карнавалът постоянно може да бъде „ изобразен извънредно в медиите “.

„ Мисля, че за мен в никакъв случай не е ставало дума за това да се пробвам да потвърдя противоположното, само че мисля, че фотосите ми вършат тъкмо това, те приказват сами за себе си “, сподели тя.

„ Бил съм всяка година и в никакъв случай не съм имал проблеми или съм имал сходни разногласия и обичам да нося фотоапарата си и да върша фотоси на всички там, защото множеството хора са щастливи и в положително въодушевление. "

Лондонският мост " Милениум " ще бъде краткотрайно затворен за незабавна поддръжка

Размишлявайки върху някои от обичаните й моменти, които е уловила, 27-годишната сподели: „ Хората на стъпалата в действителност обобщават западен Лондон и карнавала и метода, по който хората се отпускат и събират [на събитието] и основават в действителност забавни портрети.

< p> „ Обичам да върша фотоси на децата, които отиват – това в действителност демонстрира какъв е празникът.

„ Направих фотография на малко момиченце на прозореца и то просто се усмихва – тя е като дребна безоблачен лъч – и това беше в действителност носталгичен миг. “

Лондончанката сподели, че „ постоянно “ взема фотоапарат на карнавала и добави, че „ това е миг, който в действителност не желаете да пропуснете “. < /p>

Нейната сбирка се уголемява с цялостен списък от фотоси и тя сподели, че не „ възнамерява да спре в скоро време “.

Прочетете повече:

Проблеми на карнавала

Докато по-голямата част от двата милиона души, които участваха на тазгодишния карнавал, отидоха да се насладят на храната, парадите и музиката, празненствата бяха опетнени от

През главните два дни на фестивала имаше 275 ареста за редица закононарушения, в това число владеене на нападателни оръжия, полово принуждение, набези против служители на реда и владеене на опиати.

Осем души бяха намушкани с нож, вследствие на което при двама мъже, нуждаещи се от лекуване в болница.

Изображение: Хиляди служители на реда дежуриха на карнавала

Заместник-помощник комисар Аде Аделекан, който ръководеше полицейската интервенция, сподели, че е „ тъпо, че за втора година в спор в понеделник вечер на карнавала [бе] засенчен от съществено принуждение ".

От Нотинг Хил до Гренфел

Г-жа Блейк, която е родена на татко от Тринидад и Тобаго и ирландец майка, показва работата си през 2021 година, с цел да събере пари за фондация Grenfell - благотворителна организация за фамилиите на 72 жертви, починали при пожара в небостъргача през 2017 година

Изображение: Рио Блейк

Нейните изображения бяха част от група галерия, наречена An Ode To Notting Hill Carnival, до момента в който събитието беше преместено онлайн по време на пандемията.

„ Това бяхме аз и 13 други фотографи и всички дарихме приходите от продажбата на творбите на фондация Grenfell, което беше необикновено “, сподели тя.

„ Беше за отбелязване на карнавала в Нотинг Хил, когато беше анулиран и това беше взето и показано от [рекламната агенция] M&C Saatchi идната година и беше ужасно можете да крещите от покривите и за работата на други хора. "

Г-жа Блейк ще вземе присъединяване в галерия, наречена Тук и в този момент: Изложба на месеца на черната история в Брейди Артс Център, в източен Лондон, където тя ще разкрие невижданите до момента изображения на карнавала.

Той ще стартира на 6 октомври и ще продължи до 29 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР