Нейната репутация е унищожена с политически ход, който в света

...
Нейната репутация е унищожена с политически ход, който в света
Коментари Харесай

Сглобката се разпаднала заради Нотаруса? Кирил Петков обвини Борисов, че хвърлил Габриел под автобуса

Нейната известност е унищожена с политически ход, който в света не бе прочут, каза съпредседателят на „ Продължаваме промяната “

Има две неща, с които не се съгласихме до последния миг. Първото бе промяната на службите. Текстът за следствената загадка пък бе препоръчан за специфични случаи като този за Мартин Нотариуса. Това сподели в „ Здравей, България “ по Нова телевизия съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

Има една огромна голяма група в правосъдната система, която е обвързвана с Мартин Божанов, само че се крие зад следствената загадка, добави той.

„ Искахме да има ясна дата – до 31 юли да бъде приключена. Те споделиха, че са подготвени, само че говореха за „ в миналото “ и добавяха „ може би “. Имаше текст за следствената загадка, който бе препоръчан за специфични случаи като този за Нотариуса “, съобщи депутатът. 

„ Публичността ни оказва помощ. Ние показахме нашата последна версия на контракта, която бяхме подготвени да подпишем. Появява се една от дамите в последната вечер с документ, подписан от Мария Габриел и споделя „ Ето подписания контракт “. Разбира се, отворихме го и погледнахме датата за службите, няма я и отговорихме, че това не е документа, за който сме говорили “, добави той.

„ Въобще не може да се приказва за пращане на избори, само че това, което през вчерашния ден се случи, е невиждано. Бяхме се събрали 100 индивида – министри и цялата парламентарна група. Всички не можехме да повярваме, че това бе направено. Това е една политическа машинация. Аз се веселя, че не видях в листата на Мария Габриел и вас “, сподели Петков на водещите Виктор Николаев и Мира Иванова. 
 
„ Да забереш някакви хора, които си решил и да изненадаш така наречен си сътрудници по тв приемника... Ние предложихме 9 индивида, а те се появиха с десети, което беше малко като концерт изненада. Защо всичко това се прави? Аз през вчерашния ден споделих, че скърбя Мария Габриел. Знам, че това не е нейната природа, само че за какво разреши Борисов да я накара да направи политическа машинация “, попита той. 

„ 12 дни преговаряш и най-после ти се появява ново име, което даже не е било споменавано. Различни комбинации се предлагаха, само че тази не сме я виждали. Конституцията даваше период до понеделник да се показа досието с осъществявания мандат. Защо бяха тези 24, 12 часа? Защо се бързаше “, прибавя депутатът. 

„ Огромна неточност направи Мария Габриел и уязвимост, че се е съгласила да бъде натисната от Борисов. Големият въпрос обаче е може ли водач на политическа партия да знае, че хвърля страната в безпорядък и да не се появиш даже най-после на масата и да питаш какво може да се направи. Той се скри. Не подвигна даже веднъж телефона през последните 10 дни. Аз не загивам да си приказвам с Борисов изобщо, само че когато си политически водач, не може да се криеш зад 4 индивида, които си изпратил да бъдат изпържени “, разяснява той.

„ Борисов хвърли Мария Габриел под рейса. Нейната известност е унищожена с политически ход, който в света не бе прочут – да отидеш с кабинет, който не е координиран “, съобщи Петков. 

„ Някой го гонеше от другата страна огромен боязън за службите. Какво можеше да създадем? Искаме промяна. Страхът може би беше у хората, които ще бъдат заменени, а те може би имат някакви информации и секрети за предишното. Не мога да си обясня какво е толкоз ужасно да се създадат промените с изключение на, в случай че нямаш някакви персонални терзания “, добави той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР