Нейната колежка по думите й първа влиза в попфолка и

...
Нейната колежка по думите й първа влиза в попфолка и
Коментари Харесай

Ето защо след толкова години Емилия благодари на Деси Слава

Нейната колежка по думите й първа влиза в попфолка и подава ръка на родената също в Раднево надарена госпожица. „ С Деси Слава се познаваме от ученички в учебното заведение в Широка лъка. Първият ни запис е по какъв начин пеем дружно национални песни. Тогава да съм била 15-годишна, а Деси Слава на 18 “, спомня си попфолк ветеранката.

Когато племенницата на Мими Иванова стартира да сътрудничи с „ Пайнер “, се мести в Димитровград. Наема си квартира там и, както споделя Емилия, „ Деси Слава ме приюти. Няколко години живях при нея. Деляхме си наема “, споделя някогашната на Коко Динев. „ Тя ме вкара като реализатор “, обобщава певицата.

Емилия в никакъв случай няма да не помни по какъв начин за сефте се е почувствала като част от „ Пайнер “. Пред 1999-а Деси Слава я взима със себе си на рождения ден на Рени в паметното тогава заведение „ Приказките “ край Харманли. На купона бъдещата попфолк звезда извършва първото си солово парче – „ Свършено е с теб “.

Гласовитата брюнетка, дебютирала във фолка като платинено руса, не може да нахвали жестовете на своята колежка. „ Деси Слава ми даваше роклите си. Водеше ме на промоции. Водеше ме на всички места със себе си “, изрежда Емилия добрините, направени от колежката й за нея.

Напук на слуховете, че е вятърничава в любовта, Емилия твърди, че още от напълно млада е непрекъсната във връзките си. „ На клипа ми към „ Весело момиче “ е и моят тогавашен другар. Казвам го за пръв път. Бяхме дружно четири години. Така че съм сериозна, когато се влюбя “, безапелационна е Емилия.

Певицата е мечтаела за спортна популярност. Тренира съществено спортна гимнастика при вуйна си. „ Исках да стана акробатка. Но майка ми ме заведе да изучавам пиано и пеене и по този начин се разделих вечно със спорта “, издава Емилия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР