Нейната дъщеря Анабела може да е само на 18 месеца,

...
Нейната дъщеря Анабела може да е само на 18 месеца,
Коментари Харесай

Съботната звезда Моли Кинг: Бих искала да сляза до пътеката

Нейната щерка Анабела може да е единствено на 18 месеца, само че телевизионната и радио водеща Моли Кинг към този момент е имала полемики с нейния пенсиониран избраник, състезател на крикет Стюарт Броуд по отношение на ограниченията, които ще подхващат, с цел да я защитят от отрицателните аспекти на обществените медии.

„ Това е в действителност мъчно и ние със Стюарт имаме доста диалози по този въпрос към този момент, което е диво, тя е единствено на 18 месеца “, споделя водещият на Radio 1 и някогашна звезда на Strictly, който има милион почитатели в Instagram.

„ Но като родители, това е нещо, което просто започнете да говорите за. Единственото нещо, което можем да създадем като родители, е да имаме тази открита връзка с нея.

„ Когато тя е младеж, аз не мога да бъда непрестанно следя или виждам това, което тя вижда на телефона си, неща, които се изпращат в близост, само че това, което мога да направя, уповавам се, е да основа среда, в която тя се усеща като че ли може да пристигна и да приказва с мен и Стю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР