Неймар: Уеа може да бъде един от най-добрите в ЕвропаБразилската

...
Неймар: Уеа може да бъде един от най-добрите в ЕвропаБразилската
Коментари Харесай

Неймар: Уеа може да бъде един от най-добрите в Европа

Неймар: Уеа може да бъде един от най-хубавите в Европа
Бразилската звезда на ПСЖ Неймар има вяра, че неговият съотборник Тимъти Уеа ще се трансформира в един от най-хубавите атакуващи футболисти в Европа. Той настоя, че американският национал ще покаже отлична игра по време на престоя си чартърен в огромен клуб като Селтик.

Уеа се причисли чартърен към,,детелините “ през предходната седмица, откакто изигра едвам два мача с екипа на ПСЖ за състезание. Тийнейджърът, който е сина на либерийския президент и някогашен притежател на,,Златната топка “ Джордж Уеа, показа при идването си в шотландския гранд, че желае да завоюва трофей.

Съотборникът му в ПСЖ Неймар има вяра, че Уеа е взел вярното решение, присъединявайки се към Селтик и чака 18-годишният футболист да се развие по време на престоя си в гонещия купата в Шотландия отбор на Брендън Роджърс.,,Това е доста вълнуващо за него – той има всичко належащо, с цел да бъде един от най-хубавите атакуващи футболисти в Европа “, показа Неймар за Daily Record.

,,Това е добър ход, както за него, по този начин и за Селтик, а и за ПСЖ, защото когато той се завърне в тима ще е по-завършен състезател. Той имаше своите варианти, само че избра вярната. Селтик е огромен клуб, в тяхното състезание те нападат и означават доста голове, и са участник в европейските клубни шампионати – те му обезпечават всичко належащо “, приключи бразилецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР