Неймар може да се включи в осминафиналния сблъсък на Бразилия

...
Неймар може да се включи в осминафиналния сблъсък на Бразилия
Коментари Харесай

Неймар може да играе срещу Южна Корея в осминафиналите на Мондиала

Неймар може да се включи в осминафиналния конфликт на Бразилия с Южна Корея на Световното в Катар, съобщи лекарят на " Селесао " Родриго Ласмар.

Нападателят на петкратните международни първенци, дружно със съотборника си Данило, получи травма в откриващия дуел на отбора против Сърбия, което сложи присъединяване му в останалата част от шампионата под въпрос. Алекс Сандро също получи проблем, само че в срещата с Швейцария.

" По отношение на Неймар и Алекс Сандро, считаме, че разполагаме с време и има опция. Нека изчакаме да забележим какъв ще бъде преходът - те към момента са почнали да упражняват с топка, това ще се случи на следващия ден. Ще бъде значимо да забележим по какъв начин ще реагират на този нов жанр, тъй че според от това, ще вземем решение. При Данило нещата се развиват по-добре, през днешния ден имаше интензивна работа с топката и се приспособява доста добре и позитивно. Очакваме да тренира обикновено с играчите на следващия ден. Нека забележим какво ще се случи и в случай че всичко е наред, имаме доста високи упования, че ще бъде разполагаем за идващия мач ", разяснява Ласмар.

Неймар бе най-фаулираният състезател в първия кръг от срещи в груповата фаза, като бе посечен девет пъти по време на триумфа над Сърбия с 2:0. Нападателят на Пари Сен Жермен изкълчи глезена си при единоборство със бранителя на " плавите " Неманя Миленкович в 80-та минута.

30-годишният футболист остана спомагателни 11 минути на терена, преди да бъде сменен от крилото на Манчестър Юнайтед Антони.

Бразилия играе с Южна Корея в осминафиналите в понеделник, като спечелилият се изправя против Япония или Хърватия в четвъртфиналите.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР