Неймар има скъсани връзки и менискус на лявото коляно и

...
Неймар има скъсани връзки и менискус на лявото коляно и
Коментари Харесай

Неймар аут за половин година

Неймар има скъсани връзки и менискус на лявото коляно и ще би трябвало да се подложи на интервенция, откакто се контузи по време на загубата на Бразилия с 0:2 от Уругвай.

Нападателят се чака да бъде отвън терените повече от шест месеца, което значи, че на процедура за него сезонът е завършил.

31-годишният футболист, който се причисли към саудитския Ал Хилал от Пари Сен Жермен през август, беше изнесен на носилка малко преди почивката на квалификационния мач на Бразилия за международното състезание в Монтевидео във вторник.

" Това е доста печален миг, най-лошият в кариерата ми. Знам, че съм мощен, само че този път ще нуждая се от приятелите и фамилията си още повече. Не е елементарно да преминеш през травми и интервенции, а сега  би трябвало да мина още веднъж през всичко това  след 4 месеца възобновяване. Благодаря на всички за думите на поддръжка “, написа Неймар в обществената мрежа.

Нападателят, който предишния месец изпревари Пеле като най-хубав голмайстор на Бразилия за всички времена, нарани коляното си, когато падна след конфликт с уругвайския полузащитник Николас де ла Крус в края на първото полувреме.

Това е последната от поредицата травми на звездата, който през март претърпя интервенция на глезена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР