Неймар дава все по-ясни знаци, че има вземане-даване с певицата

...
Неймар дава все по-ясни знаци, че има вземане-даване с певицата
Коментари Харесай

Неймар призна с половин уста, че има връзка с Деми Ловато

Неймар дава все по-ясни знаци, че има алъш-вериш с певицата Деми Ловато. Преди три дни звездата на Барселона разгласява в “Инстаграм” фотография с две преплетени ръце, на едната от които има татуиран лъв и надпис Love. Наблюдателни почитатели незабавно се досетиха, че това е ръката на американската певица и актриса, която през май си татуира краля на джунглата.

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on Nov 11, 2017 at 4:36pm PST

Още по-категоричното удостоверение на слуховете, че Неймар и Деми имат връзка, пристигна след контролата Англия - Бразилия на “Уембли”, приключила 0:0. 25-годишният футболист не съумя да се разпише в мача, само че по тази причина пък имаше забавна нощ в Лондон.



Неймар се забавлява в компанията на Ловато и телевизионната водеща Лайла Ана-Лий, а по-късно не пропусна да се похвали в обществените мрежи.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Nov 9, 2017 at 1:43pm PST

“Моите приятелки”, по този начин озаглави фотографията нападателят.

След като се раздели със сънародничката си Бруна Маркезине, Неймар на няколко пъти е бил засичан с Деми Ловато в разнообразни краища на света. До този миг обаче никой от двамата не е удостоверил публично, че връзките им са повече от другарски.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Aug 27, 2017 at 4:49pm PDT

След като се навечеряха, радостната групичка се насочи към казино Ambassador в баровския лондонски квартар “Мейфеър”, където Неймар и съотборниците му се застояха до 6 часа сутринта.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ДЕМИ ЛОВАТО ВИЖТЕ ТУК!!!

 Деми Ловато @@@

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР