Неймар да Силва, бащата нападателят на бразилския национален отбор Неймар,

...
Неймар да Силва, бащата нападателят на бразилския национален отбор Неймар,
Коментари Харесай

Бащата на Неймар: Бог вече знаеше, че трябва да отдели зърното от плявата

Неймар да Силва, бащата нападателят на бразилския народен тим Неймар, разяснява . Звездата на международния футбол пази цветовете на саудитския клуб Ал-Хилал.

„ Сега знам за какво Саудитска Арабия и Ал-Хилал. Бог към този момент знаеше, че би трябвало да отдели зърното от плявата... Не знам какво да ти кажа, да те утеша или да намеря точните думи за този миг. Сине! Ако можех, щях да си сменя местата с теб, поради теб и сестра ти бих дал живота си, с цел да не виждам по какъв начин страдаш. Бог ви е дал няколко тествания в живота, тъй че в последна сметка да възкръснете. Знакът на Исус на челото ни носи безчет борби и появяването на хитри врагове, чакащи да бъдат победени или на бойното поле, или отвън него. Сега съперниците се хранят с този миг ", показа той.

" Това отворено писмо не е за теб, синко, тъй като към този момент ти споделих всичко, което би трябвало да знаеш. Духовно това писмо е значимо и аз знам с кого се борим в тези тествания. Декларирам, че Бог ме е възнаградил да бъда твой татко, твой наставник, твой другар, а не управител, тъй като това е нашата орис, повярвай ми още веднъж, ние ще се измъкнем от това, както постоянно сме правили. Ние сме там, където би трябвало да бъдем, повярвайте ми... Нашето семейство, другари, актуалният ти клуб и народен тим и футболът ще те чакат “, написа бащата на Неймар в обществените си мрежи.

Неймар се контузи в мача на националния тим на Бразилия с Уругвай (0:2). Имаше потребност от носилка, с цел да напусне терена. 31-годишният бразилец е диагностициран със скъсани кръстни връзки и менискус на лявото коляно. Възстановяването на играча ще отнеме повече от шест месеца.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР