NEXO ще съди България за 1 милиард. Наели сме най-добрите

...
NEXO ще съди България за 1 милиард. Наели сме най-добрите
Коментари Харесай

Антони Тренчев: Действията на българските власти са абсурдни, Nexo ще съди България за 1 милиард

NEXO ще съди България за 1 милиард. Наели сме най-хубавите експерти. Трябва да почистваме вредите от некомпетнтната българска прокуратура. Съ сигурност санкцията ще се изплати от българския данакоплатец, сподели още той по Нова телевизия.

За виновност не се дискутира на никое място с изключение на в българските медии, дпълни той.

Той отхвърли изказванията, че компанията му финансира терористи и още веднъж ги дефинира като “абсурдни ”.

“Истината е, че единственото, което сме видели след акцията, са два хвърчащи листа със общоприет текст. Това е, което е показано и на сътрудниците ни, арестувани за малко в София ”, сподели той.

По думите му формалните обвинявания - неговото и на Коста Кънчев, към момента не са връчени.

Тренчев съобщи изрично, че не познава Махмуд Мохамед, който е в забранителния лист на търсени лица на израелски служби. “Освен това, той не е клиент на Nexo ”, посочи той, опровергавайки формалната теза на прокуратурата.

Тренчев изясни, че Мохамед е правил транзакции в Nexo две години преди да попадне в листата на търсени лица. “Ние като институция следим всички входящи и изходящи транзакции на нашата платформа в действително време ”, изясни Тренчев. Той посочи, че това е сертифицирана стратегия, с която се следи дали паричните потоци са чисти, или не. “Това е допустимо единствено при блокчейн технологиите и криптовалутите ”, разясни Тренчев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР