Следствените органи в Дубовски район на Волгоградска област извършват проверка

...
Следствените органи в Дубовски район на Волгоградска област извършват проверка
Коментари Харесай

Изпепеляваща страст: 55-годишна издъхна в обятията на младия си любовник след орален секс

Следствените органи в Дубовски регион на Волгоградска област правят инспекция на лют случай с съдбовен край. В стая на едно от локалните общежития е открит натрупа на 55-годишна жена.

По предварителни данни гибелта ѝ е настъпила в леглото, където минути преди нещастието, тя се била отдала на буйни милувки с младия си ухажор.

Изданието " Блокнот. Волгоград " прецизира, че двойката е правела орален секс. След като пристрастеностите утихнали, любовниците прилегнали прегърнати да си отдъхнат на леглото. След няколко минути обаче младежът забелязал, че достолепната му другарка не диша.

" Провеждаме процесуална инспекция на случая. След като я приключим, ще дадем публично изказване за резултатите ", е декларирал пред публицисти ръководителят на следствения отдел в региона Роман Шестопалов.

Точната причина за гибелта на дамата ще откриват специалисти. Любовникът ѝ е декларирал пред следствието, че в деня на злополучния случай тя не се е оплаквала от никакви здравни проблеми. Според други източници обаче жертвата на пристрастеността освен че не работела на никое място, само че и злоупотребявала с алкохола.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР