New York Times обиди България: Григор Димитров е прехвален играч“

...
New York Times обиди България: Григор Димитров е прехвален играч“
Коментари Харесай

New York Times обиди България: „Григор Димитров е прехвален играч“

New York Times обиди България: „ Григор Димитров е прехвален състезател “

Соченият за влиятелен американски „ New York Times “, дружно с „ The Athletic “ излязоха с материал за кариерата най-хубавия тенисист на България за всички времена Григор Димитров. Българския номер 1 е сегашен състезател от „ Топ 10 “ на международната класация.

В седмицата преди „ Уимбълдън “ те насочиха явни рецензии, наред с триумфите му.

New York Times обиди България: „ Григор Димитров е прехвален състезател “ 29.06.24 08:28 Голяма вест от Албания за България, популярен разгром за районен съд Македония! 29.06.24 07:56 Посрещат мощите на Св. патриарх Евтимий в София преди знаково събитие 29.06.24 07:28 До 25° ще стигне температурата на морската вода 29.06.24 07:10 Чудото черен кимион против стареене и неприятен холестерол 29.06.24 05:00

„ Десетилетие след първия му полуфинал на Голям шлем, това остава и най-хубавото му достижение на „ мейджър “. Историята на Димитров не съставлява всичко това, което се състои. Погледнато от отдалеченост, наподобява като че ли това е типичен случай на прехвален състезател, който не може да стигне цялостния си капацитет: състезател, който е стигал три пъти до полуфинали на Голям шлем, само че в никакъв случай не е печелил „ мейджър “.

Всъщност е много по-сложно. А в този момент Димитров идва на Уимбълдън видоизменен и макар че разочароващо отпадна рано-рано в Куинс, той се радва на най-хубавия и непрекъснат тенис, който демонстрира, от години насам “, разясняват медиите в Съединени американски щати за Григор Димитров.

Според изказванията, макар 33 години, на които е Димитров, то той към момента има късмет за по този начин чаканата от него, а и от всички в неговата кариера, първа купа от шампионат от Големия шлем. Той го реализира на 2 пъти, само че при юношите („ Уимбълдън “ и „ ЮС Оупън “). Григор е и от огромните любимци на букмейкърите за купа на „ Свещената трева “, заяви Фокус.

The Athletic написа още: „ Дотук всичко е ужасно. Направих доста неща по верния метод и се усещам на положително място. На мястото, на което се намирам в моято кариера, имам лукса да предпочитам и да отстранявам шампионатите, на които да вземам участие. Този интервал в този момент постоянно е бил по-сложен, с няколко много сложни шампионата. Това е времето от годината, в което даваш всичко, на което си кадърен “, показа Димитров в скорошно изявление за медията.

„ Димитров заема своята роля като един от най-опитните на тура съществено. Той е част от съвета на играчите на ATP за втора поредна година и с изключение на Джокович е най-възрастният тенисист в топ 20 на международната класация “.

Източник: Фокус

 

Още вести четете в: Спорт За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР