Невзрачна вила с четири спални е пусната за продажба за

...
Невзрачна вила с четири спални е пусната за продажба за
Коментари Харесай

Само за най-смелите: Продават странна къща със зловеща особеност

Невзрачна вила с четири спални е пусната за продажба за 425 000 паунда, само че има странна скрита специфичност - под земята тунел, който може да датира от 1500 година Зловещо, нали? Бихте ли живели там? Нека разберем повече за парцела. 

Когато си търсите нова къща, може би желаете парцел с избран брой спални или подобен, който е в добър регион за навестяване на локалните учебни заведения, а какво мислите за под земята тунел?

Вилата притегли вниманието със своята специфичност, която не всеки се сеща да търси - скришен под земята тунел, който може да датира от далечната 1534 година

Вилата с четири спални и една баня във Фаулмър, Кембриджшир, се продава за 425 000 паунда и разполага с две приемни, затворена задна градина и достъп до много страховито изглеждащия исторически тунел, който даже има лична " централна заседателна зала " в средата.

Според организацията за недвижими парцели Ensum Brown тунелът се свързва с няколко други исторически парцела в селото, макар че се счита, че входът в къщата може да е единственият останал, защото другите са запечатани.

Смята се също, че тунелът може да датира от средата на XVI в., защото се твърди, че може да е бил прокопан, с цел да помогне на католиците и протестантите да избягат от гонене след основаването на Англиканската черква от крал Хенри VIII през 1534 година

Уебсайтът на Ensum Brown споделя също: " Има също по този начин врата надолу към партер с доста място за предпазване, както и цялостен под земята тунел!

" Тунелът потегля от Hill View Cottage и се свързва с няколко исторически парцела в селото, като има дребна централна зала за срещи. Вероятно е бил издигнат по времето, когато Хенри VIII основава Англиканската черква, и най-вероятно е бил употребен от католици и протестанти като път за бягство при посещаване на лица с власт, с цел да избегнат гонене.

Желаещите да закупят парцела би трябвало да имат поради, че доста от стаите се нуждаят от възобновяване, само че са с търсени старинни детайли като дървени греди, поддържащи тавана.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР