Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе доц. д-р Зафер

...
Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе доц. д-р Зафер
Коментари Харесай

На 25 септември в София и 26 септември 2020 във Велико Търново, неврохирургът доц. д-р Токташ ще проведе напълно безплатни консултации за българските пациенти.

Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе доцент доктор Зафер Токташ ще организира изцяло БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни болести на 25 септември в София и 26 септември 2020 година във Велико Търново. Неговото посещение още веднъж е по покана на шефа на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността ни да предоставим достъп до най-новите и съвременни нововъведения в медицината, лечения и способи на лекуване.
Доц. доктор Токташ е измежду водещите експерти в Турция за лекуване на тумори в мозъка и интервенции на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург както от български пациенти, по този начин и от пациенти от целия свят.
Всички пациенти със болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Това, което би трябвало да създадат пациентите, искащи да се възползват от безплатната консултация със експерта, е да се обадят на телефоните на здравния център +359 879 009 742 и +359 87 850 0940, и да си запишат час за консултация.
 Безплатни съвещания в София за деца с ортопедични проблеми доктор Дженгиз Чабукоглу на 18 и 19 септември 2020 Безплатни съвещания в София за деца с ортопедични проблеми доктор Дженгиз Чабукоглу на 18 и 19 септември 2020
Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем още веднъж ортопедa от международна класа – доктор Чабукоглу на 18 и...
Както и до момента безплатните съвещания са ориентирани:
към пациенти с към този момент открити болести към тези, нуждаещи се от второ мнение към пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност - Турция Кой е доцент доктор Токташ?
Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доцент доктор Зафер Оркун Токташ приключва мединцинския факултет в Университет „ Улудаг “ . Специализира в региона на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „ Мармара “ и продължава своето академично развиване в региона на Микроневрохирургията. Доц. доктор Токташ е учител в Университет „ Бахчешехир “ и изключително интензивно натъртва в региона на гръбначната хирургия.
В работата си той употребява последните софтуерни благоприятни условия за лекуване на:
дискова херния и други болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък.  Безплатен превоз до болница в Истанбул всяка седмица от София и Варна Безплатен превоз до болница в Истанбул всяка седмица от София и Варна
Информирайте се в точния момент! Пътувайте до Истанбул и направете консултация със експертите на Болници Мемориал изцяло гратис! Ние -...
Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, той развива и уточни новаторския си метод за лекуване и диагностика на тумори благодарение на най-съвременната в международен мащаб здравна инсталация.
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с доцент доктор Токташ в София на 25 септември и във Велико Търново на 26 септември 2020г., би трябвало да си запишат час авансово на:
телефоните на „ Медикъл Караджъ “ : +359 879 009 742 и +359 87 850 0940 да заявят стремежи от тях час онлайн на. На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР