Невръстни хулигани подлудиха Берковица с непристойните си прояви. Два случая

...
Невръстни хулигани подлудиха Берковица с непристойните си прояви. Два случая
Коментари Харесай

Невръстни хулигани подлудиха Берковица! Хлапаци се млатят наред

Невръстни хулигани подлудиха Берковица с непристойните си прояви. Два случая на грозни подиуми са стигнали до полицията в курортното градче през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Първата преживелица се разиграла сред 10 и 10.30 часа в региона на Кооперативния пазар в Берковица. Трима хлапаци на 15, 16 и 17 години почнали да вилнеят пред очите на всички, отишли да си напазаруват по това време. Тийнейджърите провокирали всеобщ пердах с друга група свои връстници. Невръстните бабаити нападнали 15-годишен и трима 16-годишни, като почнали грубо да ги постановат където сварят. Граждани прекратили мелето и извикали полиция, по случая е формирана инспекция.
Изглежда обаче това не било задоволително за групата биячи. Малко по-късно същия ден в районното полицейско ръководство е постъпила тъжба от жителка на градчето за нова препирня сред хлапета, най-вероятно забъркани са същите лица. Екшънът се разиграл сред 13 и 14.15 часа в региона към постройката на общинската администрация. Този път групата нападнала 17-годишен от Берковица. По случая е формирана инспекция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР