Неволите на шофьорите не спират. Битката за паркоместа е жестока

...
Неволите на шофьорите не спират. Битката за паркоместа е жестока
Коментари Харесай

Няма да ме изплашиш: Шофьорка завари колата си окичена с камъни СНИМКИ

Неволите на водачите не стопират. Битката за паркоместа е жестока и всякога си мислим, че сме видели всичко, само че не! Този път паркирана кола във Велико Търново е накичена с камъни. Поредното изобретение, изобретено от човек. Конкретната причина за постъпката за момента не е ясна, само че главното съмнение пада върху „ спрял си ми на мястото “.

Собственичката на возилото споделя, че камъни са били ситуирани върху и под колата ѝ. Имало е даже и върху гумите. За да ги отстрани, дамата се е намокрила от дъжда и е закъсняла за работа. Неудобства, за които няма кой да я компенсира, нито промени неприятния старт на деня.

„ Не знам простотия ли е какво е, по какъв начин и кой си разрешава тези неща, и излиза ненаказан най-после от обстановката? Защо в нашата блага Родина няма закони????

Тази заран, тръгвайки за работа, намирам колата си спряна против Лидъл в квартал " Колю Фичето " на публичен паркинк, цялата в камъни, камъни, които ми лишиха 15 минути, с цел да се оправя с тях. На задното стъкло, върху гумите, над гумите, пред гумите, под колата...

Намокрих се, гневна съм и закъснях за работа..

И да, идващият път, в случай че там има свободно място, отново ще паркирам там колата си. Няма да ме изплашиш!!!!!, написа Daniela Georgieva.

„ Тия хора превъртяха тотално, “ разясняват под обявата ѝ.

„ Майко, това към този момент е полуда. “

„ Това е знак, че не би трябвало да се работи в Събота и още повече на Задушница. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР