Невинни сме! Мярката ни трябва задължително да бъде домашен арест.

...
Невинни сме! Мярката ни трябва задължително да бъде домашен арест.
Коментари Харесай

Красимира Трифонова: Невинни сме! Има заговор срещу нас

" Невинни сме! Мярката ни би трябвало наложително да бъде домакински арест ". Това съобщи в съда тъщата на убития Пейо Пеев, която е една от арестуваните за гибелта му.

" Кой е този човек, който има право да отдели кърмаче от майчината кърма? ", запита Трифонова в коментар на претенции непрекъснат арест за щерка ѝ Габриела Славова-Пеева, написа " Нова ".

" От 30 година работя за обществото, за българите в чужбина. Те са в сивата стопанска система. Освен това - желая прокуратурата да се заеме! Срещу щерка ми има скрит план. Майката Иванка е в основата, както и татко му, в опит да бъдат разграничени децата - едното обещано на тях, другото за биологичен материал. Срещу нея имало тъжби за създаден тормоз от нас, против него, против биологичния материал. Да бъде открито.  Аз персонално съм виждала, че бащата на Пейо му написа по какъв начин да ме отстрани, да вземе децата. Един от есемесите му беше " Атакааа.... ". Майка му написа - не спри там, това не е твоят дом, това не е твоето семейство. Виждах в него 15-годишен, който има потребност от залъгалка. Имаше двойнственост при него. С нас беше доста благополучен, при тях очевидно не. Ние тези деца ги обичаме. Майка им би трябвало да е жива. Това дребното дете изкара тях от равновесие. Пейо беше гневен от ревнивост, тъй като в исковата молба на Велико написа, че имало обич сред него и щерка ми, и ще вършат семейство ", сподели своята версия Красимира Трифонова. 

До момента от следствието се допуска, че двете дами първо са удушили 44-годишния мъж, а по-късно са опожарили автомобила с тялото му. Разследва се дали има и други, забъркани с укриването на следите и тялото на Пеев.

Прокуратурата апелира и мярката на Габриела Славова-Пеева, упрекната за убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. Миналата седмица тя беше пусната под домакински арест. Сега обвиняването ще упорства за непрекъснатото ѝ задържане.

Днес обаче стана ясно, че тя Пеева да участва на гледането на мярката ѝ. Адвокатът ѝ е пуснал молба тя да не се яви.  

Красимира Трифонова, която също е с обвиняване за убийството - ще изиска по-лека мярка. На първа инстанция съдът реши да я остави в ареста.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР