Невинаги е лесно да се научиш как да обичаш себе

...
Невинаги е лесно да се научиш как да обичаш себе
Коментари Харесай

ТЕСТ: Защо хората се влюбват в теб?

Невинаги е елементарно да се научиш по какъв начин да обичаш себе си. За някои хора увереността е нещо, с което просто са се родили, до момента в който други хора като че ли прекарват целия си живот, работейки за построяването на себе си. Независимо дали имате доста убеденост, или доста малко, едно нещо, с което всички можем да се съгласим, е фактът, че даже и минимум увереният човек на планетата има най-малко една или две (ако не и повече) личностни черти, които карат хората да се влюбят до уши.

Но по какъв начин да разберем кои са чертите, които карат хората да се влюбят в нас? За благополучие, имаме отговор на това. Този тест е основан, с цел да ви покаже каква личностна линия притежавате, в която хората просто не могат да не се влюбят.

Просто е: погледнете изображението по-долу, обърнете огромно внимание на това, което притегля окото ви от пръв взор, а по-късно открийте коя е най-привлекателната ви линия в резултатите по-долу.


Резултати:
Ако първо сте видели
Конете
Ако първо сте видели конете, най-хубавото нещо във вашата персона е свободният ви дух. Разбира се, може да работите от 9 до 5 и може да имате спестовна сметка, само че всичко това са единствено повърхностни неща. Хората, които прекарват всяко време с вас, бързо научават, че свободата е нещото, което цените най-вече, не можете да бъдете вързани. Така че не се опасявайте да пуснете дивата си страна да играе по-често! Вие сте мечтана глътка пресен въздух, където и да отидете.
Птицата
Ако първо сте видели птицата, най-любимото нещо във вашата персона е вашата замислена природа. Вие сте приятелят, към който всеки се обръща, без значение дали се нуждае от стабилен съвет, или от някой, който да го изслуша. Никога не съдитеи постоянно сте подготвени да помогнете на тези, които са ви скъпи, да разрешат сложни обстановки, когато зародят. Обикновено може да сте " слушателят ", само че е добре да имате и някой, който да ви изслуша.
Женското лице
Ако първо сте видели лицето на дамата, най-приятното нещо във вашата персона е вашето възприятие за комизъм. Въпреки че може да не сте толкоз шумни или нахални като някои от вашите занимателни другари, вашият спокоен комизъм нормално господства, откакто най-сетне се отворите и се почувствате задоволително удобно, с цел да го споделите. Не се тормозете толкоз да сте в центъра на вниманието. Знаем, че от време на време го ненавиждате, само че с подарък като този е неизбежно!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР