Невиждани досега кадри от моментите преди и след смъртта на

...
Невиждани досега кадри от моментите преди и след смъртта на
Коментари Харесай

Публикуваха кадри от последните моменти на убитата от Болдуин операторка ВИДЕО

Невиждани до момента фрагменти от моментите преди и след гибелта на операторът на кино лентата " Rust " - Халина Хътчинс, бяха показани от полицията.

Файловете с данни, оповестени от офиса на шерифа на окръг Санта Фе, включват видеозапис, на който се вижда по какъв начин проверяващите организират разпит на Болдуин в границите на няколко часа след съдбовната пукотевица и беседват с него в дребен офис.



На други се вижда репетиционни клипове, на които се вижда по какъв начин Болдуин в костюм упражнява маневра за бързо изваждане на оръжие, а на трети демонстрира полиция и медици, които се надпреварват да стигнат до потърпевшата, като на фрагменти от " телесна " камера се вижда, че чиновниците на първа помощ се борят да спасят Хътчинс.



Също има оповестено видео с Хътчинс зад камерата, подреждаща последната си сцена. Новите фрагменти демонстрират, че Болдуин седи в черква, облечен в каубойски облекла, вади револвера, който явно засича и убива операторката, а режисьорът на кино лентата Джоел Соуза е ранен.

Шерифът на окръг Санта Фе Aдан Мендоса съобщи в изказване, че се чакат резултатите от балистичния и съдебномедицинския разбор на ФБР, както и проучванията на пръстови отпечатъци и ДНК.

" Службата на шерифа разгласява всички файлове, свързани с продължаващото ни следствие ", се споделя в изказването му. Тези файлове включват и фотоси на муниции и отчети от експертизи.

Припомняме, че на 21 октомври 2021 година в ранчо в покрайнините на Санта Фе Болдуин насочва револвер към операторката Халина Хъчинс. Оръжието гръмва, убива нея и ранява режисьора Джоел Соуза. Двамата са се намирали в дребна черква по време на подготовката за снимане на сцена.




Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР