Невиждана от години тълпа в този момент танцува пред сцената

...
Невиждана от години тълпа в този момент танцува пред сцената
Коментари Харесай

16 хиляди пяха с Arctic Monkeys в Бургас

Невиждана от години навалица в този миг танцува пред сцената на Морска гара, където феноменалните рокаджии от Англия Arctic Monkeys изнасят първия си концерт в България. Бандата от няколко години не е имала присъединяване и избра Бургас за първото си шоу, неслучайно, защото теренът е извънредно подобаващ за сходни грандиозни музикални събития.

До през вчерашния ден се очакваше на концерта да участват малко над 13 хиляди меломани, само че на фрагменти, оповестени доскоро от кмета Димитър Николов, който също е измежду публиката на Морска гара, е явно, че почитателите са доста повече. По неофициални данни сред 15-16 хиляди души от целия свят са на концерта.



Последно в Бургас подобен възторг провокира през 2015 година фестивалът Spirit of Burgas, когато огромната звезда бе неприятното момче на попа Роби Уилямс. Тогава доста по-големият терен на Централния плаж в Бургас побра 35 хиляди фенове.

Подобна беше атмосферата по време на третия Spirit of Burgas през 2010 година, когато поради Prodigy градът бе претъпкан от туристи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР