Невиждана наглост, само такова определение може да бъде дадено за

...
Невиждана наглост, само такова определение може да бъде дадено за
Коментари Харесай

Мерзост! Човекоподобно "стана" баща на тежкоболния Теди от Кюстендил и направи нещо отвратително

Невиждана безочливост, единствено такова определение може да бъде обещано за кражбата на пари от дарения, събирани за болния от рак кюстендилец 14-годишен футболист Теодор Велинов.

След ампутацията на крайници, борбата с рака продължава
В продължение на 3 седмици майката на момчето – Светлана, е получава сигнали от представители на магазини и институции, че мъж представящ се за татко на момчето събира парите от кутиите.

„ Знаем кой е този човек, по наша информация той е с престъпно минало, като настрана от това се е представял за бащата на Теодор. Снощи уведомих моя юрист и още през днешния ден е пусната тъжба, тъй като не може някой да се гаври със положението на детенцето ни “, изясни майката на момчето – Светлана Велинова, представена от infomreja.bg.

По нейни думи само бабата на 14-годишния кюстендилец има пълномощие и единствено тя може да събира средствата от касите за дарения.

„ От месец юни аз и брачният партньор ми сме в Германия и лекуваме детето си. Повярвайте, че битката за живота на Теди не е по никакъв начин лесна. Поради ниските кръвни индикатори му преливаха тромбоцитна маса и водно-солеви разтвори.

Днес още веднъж сме на контролни проучвания и когато повиши индикаторите ще продължим с химиотерапиите. На фона на всичко това, което прекарване, в този момент и кражбата на пари ни унищожава “, изясни Светлана.

Към момента Теди е завършил четвъртия курс от провежданите химиотерапии в Германия.

На 28-ми август т.г., с цел да спасят живота на Теди се наложи да му бъде направена ампутация на крайници.

Ето по какъв начин можете да помогнете на Теди
БАНКА ДСК
BG 47 ST SA 93 0000 2075 7923
PAYPAL: me/teodorvelinov
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР