Невиждана жестокост, проявена от деца, едното на 14,другото на 17

...
Невиждана жестокост, проявена от деца, едното на 14,другото на 17
Коментари Харесай

Намериха оръжието на жестокото убийство в Микрево! С тежка метална тръба удряли по главата 80-годишния селски бръснар

Невиждана свирепост, проявена от деца, едното на 14,другото на 17 години, потресе жителите на село Микрево община Струмяни през днешния ден, както и служителите на реда, създали оглед на мястото на тежкото престъпление- ликвидиране на 80- годишен мъж. Двама братовчеди от ромски генезис умъртвили стареца с железна тръба след серия удари по главата му, гневни че не съумели да го ограбят., разбраStruma.com. Дядото се събудил и ги видял.

Така подписал смъртната си присъда . Момчетата сграбчили тръбата и удряли, до момента в който възрастният човек издъхне. Тръгнали си и го оставали в легло на двора му. Захвърлили тръбата наоколо до оградата на къщата. След което умерено се прибрали по домовете си, мислейки че няма да бъдат разкрити.

Днес обаче към 16 часа служителите на реда ги разобличиха и задържаха, единият до момента в който спи, а другият да оказва помощ на майка си в двора на къщата им. Откъде т акава мощ у за сходно безчовечие у тези деца , питат се хората в село Микрево, ужасени от случилото се. Убитият е прочут нацяло село, защото е селският бръснар и от години има салон, в който подстригвал мъжете на Микрево.

Синът му тази заран видял татко си оцапан с кръв и мълчалив, шокиран от гледката. Идвал всяка седмица от Благоевград, с цел да го наглежда. Бил спокоен, татко му се държал на краката си, бил здрав, нямал здравословни проблеми. Грижел се за себе си, не му създавал кахъри. До през днешния ден, когато по извънредно нечовечен метод лишиха живота му. Убиха го- за нищо!

Пл. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР