Владимир Путин е станал пълен паун“, тъй като е показал

...
Владимир Путин е станал пълен паун“, тъй като е показал
Коментари Харесай

Трите изразителни движения на Путин показват, че „той е станал пълен паун“, казва експертът по езика на тялото

Владимир Путин е станал „ цялостен паун “, защото е посочил три показателни сигнала по време на встъпването си в служба, сподели, че езикът на тялото е споделил на Огледало.

Руският водач стартира своя пети мандат на блестяща гала в Кремъл, поставяйки началото на още шест години на поста, откакто унищожи политическите си съперници, стартира опустошителна война в Украйна и концентрира цялата власт в ръцете си. Пред огромно заседание посетители, определени за случая в позлатения Големия Кремълски замък, Путин сложи ръка върху съветската конституция и се закле да я пази.

И от военната му позиция до религиозния му израз и неговата тирада, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс откри обезпокоително държание на Путин, чийто конфронтация със Запада се ускори още повече с оповестяването, че ще стартира нуклеарни учения през последните няколко дни.

„ На гала, която на моменти правеше личната ни коронация на Чарлз да наподобява сдържана, Путин беше забелязан в три основни положения на езика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР