Невиждан транспортен хаос в Пловдив предизвика наливането на няколко метра

...
Невиждан транспортен хаос в Пловдив предизвика наливането на няколко метра
Коментари Харесай

Ад в трафика: Невиждано задръстване на три пловдивски булева...

Невиждан транспортен безпорядък в Пловдив провокира наливането на няколко метра асфалт в южното платно на бул. " Христо Ботев " в Пловдив. Втори час колите са ламарина до ламарина по три булеварда, а колоните едвам пъплят, видя репортерът на " Марица ".

Към 8,30 ч задръстването по бул. Никола Вапцаров " в посока запад започваше от ул. " Стефан Стамболов ". Излизането от " Кючук Париж " по това трасе беше задача невъзможна за близо час. Така бе и по Коматевско шосе, като дистанцията от Околовръстния път до бул. " Хр. Ботев " се взимаше за 45 минути.

Все сме виждали, само че такова знамение не е имало, разясниха гневни водачи. Казват, че в естествените страни при сходни поправки има указателни табели, полиция и знаци за вероятни обходи на местата, където стартират тапите, а не в пика им. В Пловдив такива, естествено, няма.

Преди половин час от Общинското дружество " Организация и надзор на превоза " изключиха пешеходния светофар на бул. " Хр. Ботев " против Младежкия рид, където служители на реда превеждат минувачите сред колите. И това обаче не облекчи трафика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР