Невиждан по своя характер екшън се разиграва в момента на

...
Невиждан по своя характер екшън се разиграва в момента на
Коментари Харесай

Селски екшън на границата с Турция! Простак с БМВ гази бременни и деца, за да изпревари опашката

Невиждан по своя темперамент екшън се разиграва сега на 2 км преди българската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново. За това оповестява свидетел, съумял да снима грозната сцена. Кадрите и описа са оповестени във " Флагман ".

„ При горещина от над 33 градуса чакаме реда си, с цел да се приберем от Турция в България към този момент близо 1 час. Намирахме се на 2 км преди граничния пункт. Заради бавното напредване на колите някои от пасажерите – най-вече дребни деца и майки бяха извън. В този миг БМВ с регистрация А 399* Наказателен кодекс внезапно подкара с мръсна газ, напусна опашката и хукна напред по празната срещуположна лента. Обстановката се взриви. Водачите на другите коли започнаха да натискат клаксони, тези които бяха в по-предни позиции, препречиха пътя му. Баварецът обаче съумя да измине към 200 м напред, създавайки рискова обстановка да смачка някое дете или пасажер от автомобил, разхождащ се в близост “, споделя очевидецът.

След като блокирали стремежа на немското возило, 3 млади дами – едната в напреднала бременност, а другите – майки на дребни деца са се качили на предния му похлупак и в този тип, конвоиран и от останалите коли, бургаският отворко е бил докаран до Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново.

„ Настояваме Гранична полиция и Министерство на вътрешните работи да си свършат работата в този случай. Ако сме цивилизована страна, сходни нагли прояви би трябвало да се санкционират бързо и съответно, мутрите се качиха на главите ни. Всички се възхитихме от смелостта на трие млади дами “, сподели очевидецът.

Той се тормози, че нахалникът може да си измисли причина, заради която се е налагало да изпревари всички останали. Това обаче нямало да бъде правилно, защото държанието му в началото – като изразни средства и жестикулация били извънредно неприемливи, в случай че е естествен човек в изключително състояние.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР